Dalgas Boulevard 22, 2000 Frederiksberg

FØRSTEKLASSES FREDERIKSBERGVILLA

På Frederiksberg hænger villaerne ikke ligefrem på træerne, så vi er meget glade for at kunne slå dørene op for Dalgas Boulevard 22, som nu udbydes til salg. Det rolige villakvarter er ubetinget Frederiksbergs mest eftertragtede - så nu er der bare tilbage at sige: velkommen hjem!

I får naturligvis en lille, virtuel rundvisning som en smagsprøve på, hvad der venter jer. Den fine rødstensvilla med matchende tegltag er opført i 1947 og står rank og flot som en velholdt perle. Måske fornemmer I den charmerende, sirlige stil allerede fra første øjekast? Det gør I nok, når I tager haven i nærmere øjesyn. Den grønne hjørnegrund er perfekt til vikingespil og vandkampe, mens den vældige vinkelterrasse ikke er bleg for at invitere både jer til grillhygge under åben himmel.

Tag i håndtaget og træd ind i ejendommens stueplan. 212 m2 plus en rummelig kælder er der i alt at brede sig på - og hele herligheden er naturligvis lyst, indflytningsklart og med masser af charme. Det ses blandt andet i køkkenet, der er prydet af grønne moduler, køkkenhalvø, træbordplade og et messingfarvet armatur samt med alt i hårde hvidevarer, ud det eksklusive udtryk passer perfekt til husets atmosfære. Her kan hverdagskokken placere sig foran skærebrætterne, alt imens familiens yngste dækker op i det dejlige alrum fyldt med naturligt dagslys og opvarmes af pejsens flammer. Tilstødende findes villaens første stue; igen med flere vinduespartier for det bedst mulige lysindfald, og størrelsen, ja, den fejler heller ikke noget! Stueplan indeholder i øvrigt de to første værelser samt et nydeligt gæstetoilet. I midten af det hele samler rummene sig i en entré, hvor trappen snor sig op mod førstesalen.

Heroppe åbner reposen sig direkte ud i et vældigt stuemiljø. De skrå vægge, de franske altaner og hele rumfølelsen er ekstremt grandoiøs og ekstravagant, og drømmer man om flere værelser, kan de nemt etableres heroppe. Desuden findes det store, lækre badeværelse med badekar og lyse fliser - perfekt til hjemmespa!

Sidste indendørs faciliteter skal opleves i kælderen. Det ene disponible rum efter det andet gør sig til som anvendelsesrige skatkamre - måske skal der hernede være legerum, bibliotek eller gæsteværelse? Derudover findes endnu et badeværelse og det praktiske vaskerum.

Dalgas Boulevard ligger midt i Frederiksbergs smørhul. Selvom Peter Bangs Vej og Roskildevej indkranser boulevarden, kan ingen så tvivl om, at området er ekstremt roligt, trygt og børnevenligt - selv for Frederiksberg-standarden. Det betyder, at børnefamilien har kronede dage med en sådan adresse, og i gåafstand finder I både daginstitution, skole og legeplads for ikke at tale om fodboldbane, idrætshal og andre idrætsfaciliteter. I kommer ikke til at gå på kompromis med bylivet til trods for denne rolige adresse. Der er nemlig masser af butikker i nærområdet for ikke at tale om bus, S-Tog og Metro, og så er der blot bare 20 minutter på cykel til Nørreport.

Velkommen hjem!