Betty Nansens Alle 21, 1. tv., 2000 Frederiksberg

Uovertruffen ejerlighed med den skønneste vestvendte terrasse

Skøn og fri udsigt samt egen p-plads i kælderen.

Man kan vist ikke bede om en større bolig end på Betty Nansens Alle 21, 1. tv. Denne ejerlejlighed har ikke blot størrelsen med sig men ligger tilmed på en attraktiv adresse i Domus Vista Park II; lige om hjørnet fra flere store supermarkeder, offentlig transport og grønne åndehuller og med parkeringsfaciliteter i ejendommen.

Vi har at gøre med en lejlighed beliggende på første sal, der åbner sig op på indbydende vis med en masse rene linjer og muligheder, der bare venter på at blive udforsket. Entréen ligger som den sammenbindende faktor mellem de to fløje, der østover fungerer som en regulær værelsesafdeling med masser af skabsplads, to værelser med altan, pulterkammer og et stort badeværelse. Vestfløjen er helliget samvær og nærvær med stue, køkkenalrum, garderobeplads, badeværelse med bryggersfaciliteter og endnu en altan, der her kan prale af nærmest at være et selvstændigt rum med solnedgangene foran sig.

Lejligheden bærer gennemgående præg af at være en lys og indbydende bolig, der gennem tiden er blevet passet godt på. Trægulvene, de hvide flader og de gode, indretningsvenlige rum er et godt billede på en klassisk bolig med meget regulære værelser, der dur til lidt af hvert. Stuen og alrummet er opdelt af en bred skydedør, så de to opholdsrum kan integreres eller deles op alt afhængig af den enkelte dags behov, og når programmet står på madlavning, er der masser af plads til at svinge grydeskeen. Samtidig er badeværelse og toilet med til at understrege den praktiske tilgang til hverdagen, mens de to rum egnede til soveværelser ligeledes gode til sove- og kontorrum - og det ene har adgang til den lille altan mod morgensolen. Den anden altan er en detalje, der gør ejendommen til noget helt unikt. De forskudte terrasser er nemlig grundlag for, at alle lejligheders altaner får sol det meste af eftermiddag og aften, da den ovenpå ikke skygger.

Ja, Betty Nansens Alle har virkelig noget på hjerte, ikke mindst på grund af den attraktive placering på grænsen mellem Valby og Frederiksberg, hvor byliv og naturens glæder blandes sammen til én herlig cocktail. Damhussøen er ikke langt fra hoveddøren, hvor løbeskoene luftes i selskab med frisk luft og fuglesang, mens der er få skridt til både indkøb, skole, daginstitution og offentligt transport, der nemt og hurtigt forbinder området med resten af København.

Hvem vil ikke gerne bo her?