Gammel Jernbanevej 41, st., 2500 Valby

127 m2 andelsbolig i hjertet af Valby

Måske Valbys billigste m2 pris : Andelsbolig til kun kr. 35.378,- pr. m2.

Totalt istandsat lejlighed i forskudte plan - her er alt totalt nyt og du bestemmer selv om du vil have en 3-4 eller 5 værelses.

Velkommen til Gammel Jernbanevej 41, og særligt velkommen indenfor i denne gennemførte andelsbolig, som står klar til at opfylde enhver boligdrøm.

Allerede ved første skridt ind i den store og møblerbare entré falder I for de smukke sildebensparket og de klassiske fyldningsdøre, som understreger boligens autentiske charme.

Mod øst og vest breder to afdelinger sig i niveauskifte fra entreen. Hjemmets leverum udfolder sig mod vest, hvor et fantastisk køkken-alrum og en smuk stue ligger i forbindelse til hinanden og udgør samlingspunktet i boligen. Køkkenets stilrene udtryk og mørke elementer skaber en flot kontrast til boligens lette og luftige atmosfære, mens de elegante messing greb og quookeren understreger, at der er kræset for selv de mindste detaljer. Både køleskab og opvaskemaskine er diskret skjult bag de mørke facader, hvilket understreger det strømlinede og gennemførte udtryk, mens hele rummet bindes sammen af en formidabel kogeø med indbygget mikroovn, almindelig ovn og induktionskogeplade. Her er plads til to barstole, hvor gæster kan finde sig til rette, mens gryderne simrer, farverige cocktails mixes ved festlige lejligheder eller en hyggelig brunch serveres på en søndag formiddag. Et rum som dette indbyder til livsnyderi, samvær og skønne stunder. Via to smukke åbninger breder stuen sig i forbindelse hertil og imponerer med en rå New Yorker væg og store vinduespartier, hvor I kan nyde dagens første kop kaffe, mens byens liv summer og det travle gadebillede udfolder sig bag ruderne.

Planløsningen fortsætter med et stort og lækkert badeværelse, hvis fine messing armatur trækker en rød tråd til lejlighedens øvrige indretning. Her er kræset for den moderne komfort med gulvvarme, separat bruseniche og vaskemaskine, mens vinduet sikrer jer et godt lysindfald og et sundt indeklima. Vi bevæger os videre til boligens østvendte afdeling, hvor I finder et pulterrum og to enormt store soveværelser, hvoraf det ene har direkte udgang til en dejlig gårdhave, så I kan slentre direkte ud og nyde et pusterum under åben himmel.

Boligen er en del af en klassisk ejendom, som dateres helt tilbage til 1906. Der er dog ikke meget at spore fra byggeåret, for i 2021 blev lejligheden totalrenoveret med bl.a. nye gulve, den blev malet og der blev sat nye tre-lags vinduer i, så I er sikret et støjfrit hjem.

I bliver en del af et veldrevet andelsforening med en ualmindeligt god økonomi og skønne fællesfaciliteter såsom det indbydende gårdmiljø, hvor de opsatte bænke og grillområdet står klar til at danne ramme om jeres udeliv. I får sågar eget kælderrum på ca. 10 m2 med til boligen.

Boligen er en drøm i sig selv, men beliggenheden sætter lige prikken over i'et, for vi befinder os i hjertet af Valby, bare få hundrede meter fra Valby Station, Spinderiets mange handlemuligheder, spisesteder og cafeer samt Søndermarkens frodige natur, der breder sig som nabolagets grønne oase.

Hvad mere kan man ønske sig?