Sylvestervej 27, 2610 Rødovre

Fantastisk 1 pl. villa ved Damhussøen.

Hvis drømmen er at bo i en stor villa, med en perfekt planløsning og en unik beliggenhed - Så er denne villa klar et fremvisning værd.

Som ny boligejer vil du klar kunne mærke de meget store og lyse rum som fordeler sig i hele ejendommen.

- Ejendommen er beliggende i Rødovres mest attraktive og helt rolige villakvarter - med gå afstand til Damhussøen, Rødovre Centrum, Rødovre Skole. Så har du cykelafstand til Københavns Centrum på bare 25 min. og 8 min. til Metro (Vanløse) eller S-tog (Hvidovre)

- Ejendommen er totalt om- og tilbygget (ca. 140 m2) i 2014 - Nyt: tag, vinduer, isolering (gulv, vægge og loft), fyr, vand og el- instalationer samt gulvvarme over alt.


- Ejendommen fordelser sig over 218m2 og med sin unikke planløsning får du en børneafdeling med 3 værelser og dertilhørende badeværelse, stort bryggers/entre/vaskerum, kæmpe 50 n2 køkken/alrum med loft til kip (ca. 5 meters højde) der er akustikplader, stor gaspejs og dobbeltdøre til haven, masser af indbygget led spots, i forbindelse hermed er der en 50 m2 opholdsstue ligeledes med loft til kip og akustikplader (kan indrettes som 2 værelser og opholdsstue), stort forældre soveværelse med skabsvæg og udgang til stort badeværelse med bruseniche med dobbeltbruser.

- Fantastisk have - den er meget privat og vender helt rigtigt i forhold til solen. Endvidere er der flere store terrasser i luksus belægning ca. 220 m2 - Der er også her du finder udendørsbruser, spa og sauna.

Har du lyst til at se denne skønne ejendom så ring endelig til ejendomsmægler Gabriel på 5151 3636.