Brandholms Alle 71B, 2610 Rødovre

Super veludnyttede m²!

Brandholms Allé er et særdeles godt valg, hvis du vil bo i gåafstand til alt, hvad du skal bruge. For ikke alene er du tæt på Rødovre Centrum og indkøb, du har også indtil flere gode skoler og daginstitutioner få minutter fra adressen. Espelunden og skøjtearenaen kan du også benytte i bekvem afstand, og tramper du lidt til i pedalerne, kan du hoppe på S-toget efter ti minutters cykeltur.

Dobbelthuset her er opført i 1982, og tilbyder ikke alene en overskuelig bolig, hvor pladsen er udnyttet optimalt. Her er både carport, redskabsskur og en lukket have med et stort sydvestvendt terrasseområde, som er delvist overdækket.

Indretning: Huset giver dig to indgange med entré i front og et bryggers med alle praktiske faciliteter som bagindgang. I begge tilfælde lander du i familiens åbne samlingspunkt, som udgøres af køkken og stue. I køkkenet klarer du madlavningen med fuldt overblik over stuens aktiviteter, rummene er blot adskilt af en halvmur. Stuen byder på et flot gulv lagt i stavparket og store sydvendte ruder med havedør.
Huset rummer desuden to gode børneværelser i den ene ende og et større forældresoveværelse med faste skabe i den anden. I midten, med adgang fra entréen, finder du et rummeligt flisebadeværelse med det igen så populære marmor fra gulv til loft og ikke mindst både badekar og bruseniche.

En ganske overskuelig og genialt indrettet familiebolig med helt central og bekvem beliggenhed!