Damhusdalen 42, 2610 Rødovre

Denne smukke minimalistiske villa ligger godt placeret i et roligt villakvarter midt i Rødovre. Tæt på Damhussøen, dagligvareindkøb og i cykelafstand til byen med alle de muligheder for shopping, kulturtilbud, oplevelser og spisesteder, som byen byder på.

Villaen er bygget i 2010/2011 og fremstår derfor som ny. Den er bygget i en enkel og minimalistisk stil, som falder i god jord hos de fleste. Husets bankende hjerte er det store køkken-alrum som kun adskilt med en diskret halvvæg fortsætter ud i en stue med rigelig plads til sofaarrangement og plads til bare at være. Køkken-alrummet vender ud mod den sydvendte have med sol hele dagen, og derfor fosser lyset også ind i det lyse og lækre køkken fra tre sider, hvilket kan gøre selv opvasken på en helt almindelige tirsdag aften til en overkommelig opgave.

Huset er ideelt til en børnefamilie med sine to badeværelser og fire gode værelser, hvor børnene kan boltre sig med legetøj og legekammerater i de største af dem, mens forældrene til gengæld kan tage ejerskab over et soveværelse med eget badeværelse.

Overalt i huset er der kræset for detaljerne med højt til loftet, lyse gulve, ovenlysvinduer, indbygget grill og pizzaovn. Udendørs er ingen undtagelse med en dejlig nem have, et udhus bygget i samme stil som huset og en vidunderlig terrasse, som man træder direkte ud på fra køkkenet. Her vil man nyde at invitere gæster til en hyggelig grillaften, hvor man på grund af den flydende overgang mellem inde og ude ikke er afskåret fra en interessant samtale selvom man skal ind i køkkenet for at snitte asparges og jordbær til salaten.

Når de voksne falder i snak efter maden, kan børnene smutte afsted for at stå på rulleskøjter eller øve sig i at cykle uden at bekymre sig om trafikken, da huset ligger i bunden af en lille stikvej.

En virkelig skøn villa i minimalistisk stil som optimal ramme for et godt familieliv.