Ovrevej 12A, 2610 Rødovre

Sjælfuld lille villa på blind vej centralt i Rødovre

Man bemærker straks den skønne villa, når man kommer gående på Ovrevej. Med sin solgule facade og mange spændende udsmykninger skiller den sig virkelig ud fra mængden, og man bliver straks nysgerrig og må vide mere!

Dette er virkelig et hus med masser af sjæl og personlighed, som er tilført af sælger. Selv når man fjerner de mange finurlige samleobjekter, står huset tilbage som lidt af en ener, som du nu får mulighed for at sætte dit præg på. Det lille, fine og søde hus passer perfekt til enlige eller par i alle aldre, som gerne vil have villalivets komfort med egen have, men med samme overskuelige mængde plads, som man ser det i en lejlighed.

Indkørslen leder frem til en rummelig garage på 20 kvadratmeter, hvor man kan parkere, inden turen fortsætter ind i villaen. En god entré i sænket niveau byder dig velkommen, inden et par trappetrin fører op til gangens areal. På venstre hånd åbner den hyggelige stue i to afdelinger sig op som en naturlig forlængelse ad gangen. De to fine rum er oplagt at indrette som henholdsvis spise- og tv-stue, men hvis man vil, kan man selvfølgelig også lukke den bagerste stue af og etablere endnu et værelse.

I forvejen rummer boligen ét dejligt soveværelse med rigtig fin garderobeplads. På modsatte side af de to stuer står et funktionelt køkken opført med fin arbejds- og skabsplads, og i forbindelse hermed kommer du frem til et praktisk bryggers og fyrrum, hvor du også nemt kan indrette dig med et lille værksted til mindre projekter. Afslutningsvis rundes planløsningen af med et flot badeværelse af god størrelse, som både kan bryste sig af fine mosaikker på gulvet og en separat brusekrog.

Ovrevej ligger i et centralt og eftertragtet nabolag i Rødovre. De rolige villaveje danner trygge rammer, og alligevel er der ikke andet end 400 meter til Rødovre Centrum, der huser Danmarks største udvalg af butikker. Her samles nemlig 160 butikker og Atlas Biograferne under samme tag, hvilket giver en god helhedsoplevelse, hvor man ikke skal indgå nogen kompromiser. Nærområdet byder på flere gode indkøbsmuligheder, og der er heller ikke andet end 550 meter til Damhussøen, de grønne enge og snoede stier, der inviterer til gå- eller løbeture i det fri. Der er gode busforbindelser på Roskildevej, og man er nemt forbundet med motorvejen.