Auroravej 72, 2610 Rødovre

Murstensvilla med fuld kælder på blind vej.

Beliggenhed.... Beliggenhed.........Beliggenhed - I Rødovres absolutte bedste villa kvarter på grænsen til Valby og Frederiksberg og kun 7 km fra centrum finder du denne dejlige Bungalow i 1. række til Damhussøen - med en helt fantastisk udsigt over Damhussøen - Har du set på hus med sådan en udsigt? Hvis ikke - så skal du prøve det - book en fremvisning allerede i dag på tlf. 36 41 40 39.

Villaen er med høj og tør kælder i alt 180 m2. Den er yderst velindrettet med stort og dejligt køkkenalrum med flot kik til Damhussøen og franske døre til den hyggelig vinkelopholdsstue med flotte plankegulve, brændeovn samt karnap hvorfra der er direkte udgang til god, hyggelig overdækket træterrasse. Herfra har du direkte nedgang til til haven og den store flotte træterrasse - som er det ideelle sted til såvel afslappede søndagsfrokoster som festlige grillmiddage i de lune sommeraftener. Rummeligt badeværelse/gæstetoilet, stort forældre soveværelse, godt kontor/børne/gæsteværelse.

Kælderen indeholder: En god og rummelig fordelingsentre med direkte adgang til stort og skønt flisebadeværelse med hvide klinker og glasbyggesten ind til saunaen, stort disponibelt rum mod damhussøen samt stort dispobibelt rum mod øst - Der er en god mulighed for at lægge disse 2 rum sammen, hvis du ønsker en gildestue eller en stor hjemmearbejdsplads. Endelig er der et godt bryggers til vasketøj og rengøringsgrej.

Bemærk venligst hvor højt kælderen ligger, hvilket giver et fantastisk lysindfald og meget lidt kælder under jordhøjde.

En skøn villa med enestående beliggehed. Vi glæder os til at se dig!