Låsbyvej 4, 2610 Rødovre

Fantastisk dobbelthus med kælder i haveplan

I attraktivt og roligt villakvarter finder du dette fantastiske dobbelthus beliggende på en lukket villavej med nyt tag og garage i kælderen. Ejendommen er beliggende nær skole, Rødovre Centrum, Sportshal og dejlige grønne områder herunder Vestvolden.

Indretning: En flot og møblerbar entre med indbygget skabe, herfra går du af få trapper op til 2 gode børneværelser og et dejligt stort soveværelse samt pænt karbadeværelse med lyse vægfliser. Endelig er der en god mellem entre med en skabsvæg. Fra entreen er der også adgang til et dejligt stort soveværelse (vær. 4) og direkte adgang til en fantastisk spændende og lys opholdsstue med pæne trægulve - fra opholdsstuen går du ned af få trapper og så er du i et helt fantastisk, lækkert og nyt køkken/alrum med masser af skuffer og god bordplads - Der er virkelig plads til at hele familien kan hygge -. Fra køkkenet er der adgang til godt bryggers/fyrrum og direkte udgang til overdækket fliseterrasse og haven.

Alt i alt er dette ejendommen for familien som søger et nyt indflytningsklart hjem med masser af plads og en virkelig spændende indretning samt en let og overkommelig have - hvor der stadig er plads til leg og hygge.

Ring allerede i dag og bestil en fremvisning tlf. 36 41 40 39.