Annexgårdsvej 25, ST., 2610 Rødovre

Fantastisk villalejlighed med egen have og godt lysindfald

Søger du og din familie den perfekte villalejlighed med egen have og lav ejerudgift - så skal I helt klart komme ud og se denne fantastiske bolig.

Fra den fælles trappeopgang kommer du direkte ind i selve lejligheden - Den er yderst velindrettet med en god fordelingsentre med adgang til flot flisebadeværelse med lyse fliser på gulv og vægge, stort og dejligt elementkøkken med masser af skabsplads samt en hyggelig spiseafdeling, et stort soveværelse med skabsvæg. en helt fantastisk opholdsstue med godt lysindfald og brændeovn, dejlig spisestue/soveværelse, godt børneværelse/arbejdsværelse med udgang til terrrassen. Haven er let og overkommelig og helt opdelt (forhave og terrasse tilfalder lejligheden)
Kælderen er flot istandsat med bl.a. nye gulvklinker og så er den opdelt - her får du dit eget eget disponibele rum samt et stort vaskerum.

Ud over selv boligen - får I jeres helt egen garage med masser af plads til cykler, brænde m.m, en fantastisk hyggelig have med en god sydvendt fliseterrasse og en lille græsplæne, hvor I kan nyde solen.

Ejendommen er opdelt og indrettet som 2 lejligheder. Ejendommen er opført i gule mursten og har nyere tagpaptag. Ejendommen er totalt opdelt dvs. egen have, egen el-/vand- og varmemåler. Driften fordeles med 50% til hver lejlighed og forbrug aflæses ved målere

I kvarteret bor der mange familier med børn. Der er kort vej til adskillige legepladser og skoler m.m. Der er 10 minutters gang til Damhussøen, Rødovre Centrum, biograf og café

Book allerede i dag en fremvisning - ring på 36414039.