Nørregårdsvej 156, 2610 Rødovre

Yderst charmerende dobbelthus med god kælder

Charmerende rødstensrækkehus med yndig have i børnevenlige omgivelser

Nu kan I nyde livet i dette stemningsfyldte rækkehus med originale detaljer, rustik charme og en vidunderlig have, som man ikke kan andet end at falde for.

Allerede ved ankomst charmerer den hyggelige forhave med frodig beplantning, en dejlig terrasse og et lille trappeløb, som leder op til hoveddøren. Ved første skridt indenfor bemærker I de rustikke plankegulve og den fine trætrappe, der straks skaber et varmt og indbydende førstehåndsindtryk. Trappen leder op til 1. salen, hvor der er tre gode værelser, et badeværelse og et åbent værelse, der eksempelvis kan anvendes som en ekstra stue. I stueplan har I hjemmets samlingspunkter i de to dejlige stuer, der ligger i forlængelse af hinanden og kun adskilles af flotte franske døre, som bidrager til hjemmets åbne atmosfære. Etagen fortsætter med et indretningsvenligt værelse, et badeværelse med bruseniche og et lækkert køkken med alle hårde hvidevarer, rå træhylder og blågrå facader, der giver kant og karakter til rummet. 81 gode m2 fordeler sig i kælderen, en mulighedsrig etage med et stort badeværelse og flere disponible rum, herunder et hobbyværksted, hvor familiens kreative medlem kan sysle med gør-det-selv-projekter. Alternativt kan kælderen anvendes som teenageafdeling eller eksempelvis udlejes som separat lejlighed.

Vi fortsætter ud i den vidunderlige have, et skønt frirum, hvor I kan tilbringe sommerens lune solskinsdage i det fri, imens børnene nyder havens 12 spiselige sorter eller dyster i boldspil på plænen. Som en lille oase er der opført en overdækket terrasse med et tilstødende rum, der bare venter på at blive indrettet med bløde sofaer og store blomtserkrukker, hvor I kan læne jer tilbage og nyde livet.

Vi befinder os på Nørregårdsvej 156, et område, hvor mange børnefamilier nu vælger at bosætte sig, og med god grund, for både nabolagets bedste skole og børnehave ligger bare en smuttur herfra. Ligeledes er I kun seks minutters cykeltur fra Rødovre Centrum, et skønt indkøbscenter, der tidligere er kåret som landets bedste. Her finder I alt fra velassorterede handlemuligheder, spisesteder og cafeer til spændende butikker, der hurtigt stiller shoppelysten og sulten. Med nøglerne til dette rækkehus vil I aldrig mangle noget.

Her får I de perfekte rammer for familielivet.
Velkommen hjem!