Stovbyvej 17, 2610 Rødovre

Luksus Bungalow med dobbelt carport, udhus og skøn have

Uimodståelig flot, total renoveret og indflytningsklar Bungalow på 188 boligkvadratmeter, med dobbelt carport, stort garage med elektrisk port og en fantastisk have - Alt sammen beliggende for enden af en hyggelig lukket villavej i et dejligt område, nær skole, indkøbsmuligheder, grønne områder og offentlige transportmuligheder.

Helt utraditionelt går du ind i huset via kælderen, her finder du en skøn klinke belagt entre med skabsvæg og med trappe til stueplan, et kæmpe luksus badeværelse med dobbelt spa og separat stor bruseniche. Et virkelig godt og stort disponibelt rum som bruges til gildestue- men har et utal af anvendelsesmuligheder. Endelig er der et meget stort bryggers/vaskerum med skabsvæg. Hele kælderen er med gulvvarme og højt til loftet samt synlige loftsbjælker.

I stueplan kommer du op i den skønneste opholdsstue med godt lysindfald, flotte plankegulve og brændeovn - her vil du og familie føle ro og hygge. Fra stuen er der direkte adgang til et åbent luksuskøkken med alt fra induktions kogeplader til indbygget kaffemaskine. Via stuen finder du også husets store hjemmekontor, et dejligt soveværelse samt et meget stort børneværelse (der oprindeligt har været 2 værelser). Endelig finder du endnu et flot badeværelse med stor bruseniche. Fra køkkenet er der direkte udgang til mindre terrasse, hvorfra der er direkte adgang til den flotte og let overkommelige have med små frugttræer og et smukt rododendron bed, græsplæne og en stor træterrasse hvor solen kan nydes.

Særligt: Ejendommens totale 188 m2 er udnyttet optimalt gennem både kælder og stueplan - Den skal klart opleves - så bestil allerede i dag en fremvisning hos Gabriel på tlf. 51 51 36 36.