Auroravej 46, 2610 Rødovre

FORFRISKENDE LIEBHAVERVILLA I 1. RÆKKE TIL DAMHUSSØEN

FORFRISKENDE LIEBHAVERVILLA I 1. RÆKKE TIL DAMHUSSØEN

Nu kan du få adresse på et af Rødovres smukkeste vejnavne, i allerførste række til Damhussøen.

Adressen er Auroravej, der ligger som en lukket villavej langs Damhussøen og snor sig op mod Damhusengen mod nord, hvor den ender. Her rejser denne vidunderlige liebhavervilla sig med kridhvid, pudset facade, hvide sprossede vinduer, der giver et klassisk islæt, og mørkt, kontrastfuldt tag, som krymmel på kagen.

Ejendommen ligger omkranset af en absolut ugeneret have, der ligger som tegnet af en arkitekt. Blomstrende bede og sirligt anlagte fliseområder og terrassemiljøer smelter sammen med den åbne plæne og den tække hæk, der danner grænsen til stisystemerne på den anden side og Damhussøens vand. Bedst af alt er boligens hævede terrasse, der ligger indhyllet i glas, så man får den fulde udsigt at opleve fra sine private gemakker.

Villaen råder over tre plan, når man tæller den moderniserede kælder med, der står i komplet boligstandard. Kælderen har egen udgang til haven, to fusionerede værelser med naturligt lysindfald og et fyrrum, samt et pænt gæstetoilet og et luksusbadeværelse, der ikke mangler noget. Badeværelset er velindrettet i tidsrigtigt design med separat glasbruseniche, spabadekar og vaskefaciliteter.

Stueetagen byder på et åbent og indbydende indre med en fantastisk lys atmosfære. Hall'en tager imod dig, med en svungen trappe op til førstesalen og lyse trægulve, der er gennemgående for begge etager. En stor herskabsstue dominerer stueplan med lys fra hele tre verdenshjørner samt direkte adgang til terrassen og haven. Hertil ligger et flot designerkøkken med velvalgt interiør og alle tænkelige hårde hvidevarer. Her spiller stil og funktion i sandhed sammen.

Overetagen er indrettet med en åben trapperepos, et stort værelse og et eksklusivt gæstetoilet, hvor der rigtig er kælet for detaljen og materialerne. Som en perfekt afrunding rummer etagen et stort multiværelse med mange spændende indretningsløsninger. Her går loftet til kippen med blotte hanebånd på tværs og et bredt, specialdesignet vinduesparti, som giver fuldt panoramavue over søen og træerne.

Dette er en førsteklasses beliggenhed, hvor smuk natur og byliv forenes på bedste vis. Man er aldrig langt fra forfriskende løbe- eller gåture om vandet eller i parken, der venter lige over hækken. Man har Rødovre Skole 10 min. gang fra adressen og gode børnehaver i området. Rødovre Centrum er i gåafstand, hvor underholdning og hverdagsliv nemt kan kombineres. Samtidig er man tæt ved Roskildevej, der på en lille halv time giver dig København C., eller hurtigt forbinder dig med motorvejsnettet ud af byen.