Tæbyvej 54, 2610 Rødovre

Pragtfuld og indflytningsklar 1 pl. villa på en skøn grund med garage.

IDEEL FAMILIEVILLA I ROLIGT VILLAKVARTER TÆT VED KØBENHAVNS CENTRUM

På Tæbyvej 54 får I det hele - en adresse, der ligger tæt ved Københavns centrum, og som samtidig giver masser af plads til leg på en grøn plæne af en have. Hvad mere kan familien drømme om?

Der venter jer en bolig, der fra start til slut strutter af lys og moderne opdateringer, der i dén grad klæder den nydelige1. pl. villa fra 1959. Denne type bolig er de seneste år blevet uhyre populær, da den præsenterer sig med lys opholdsrum, store vinduespartier og gode værelser (alt med loft til kip)- og det er altså også, hvad I kan forvente jer her.

Når det så er sagt, har I her en helt fantastisk bolig på hænderne, og den præsenterer sig så godt som indflytningsklar. Det er svært at forestille sig andet end fuldkommen lykke i den lyse vinkelopholdsstue med brændeovn og udgang til terrassen og haven - Der er plads til både sofahygge, spisebordssamtaler og leg på gulvet for familiens yngste - I direkte forbindelse hermed ligger et dejligt og lyst "Unoform" køkken med god skabsplads. Et stort forældre soveværelse med god loft højde, indbygget skab og udgang til haven, 2 rummelig børneværelser med indbygget skabe og kik til haven, et lyst flisebadevær. med separat brus, et stort praktisk bryggers med egen indgang og vaskefaciliteter – Du kommer til alle ejendommens rum fra den skønne fordelingsentre

Udvendigt kan der hygges i den fantastiske have. Vinteren står for døren og det samme gør sneboldkampe og snemandsbygning, og i sommermånederne kan ungerne udfordre hinanden i interne fodboldkampe under det store træ. Når det er tid til en pause, er terrassen det perfekte sted til et pusterum. Til ejendommen hører også et kombineret udhus bestående af garage, brændeskur og opbevaringsrum.

Når adressen er Tæbyvej 54 kommer I til at bo midt i et dejligt villakvarter helt centralt i Rødovre. De rolige villaveje sørger for, at børnene har legekammerater i nærheden, og når tiden kommer til skole og fritidsaktiviteter, er det at finde indenfor ca. 1 km. Der er ingen grund til at valfarte til andre dele af byen - for selv de større indkøb. Rødovre Centrum, Netto, offentlige transportmidler, Damhussøen, Vestvolden og sportshal - ligger nemlig i gå-afstand fra hoveddøren,

Velkommen hjem!