Rødovrevej 173, st. th., 2610 Rødovre

Lækker og lys 3 vær. midt i Rødovre - kan evt. bruges som 4 vær

Lys 3-værelses lejlighed centralt i Rødovre

Velkommen til Rødovrevej 173 - 85 m² fordelt på tre lækre værelser, en placering i smørhullet af Rødovre og transportmuligheder inden for armslængde. Det ideelle hjem til parret med barn eller nogle gode venner, der ser potentialet i at leve livet uden for Københavns inderste bydele.

Boligens værelser er udstyrede med de lækreste trægulve og hvide vægge, hvilket skaber en dejlig og let atmosfære. Fra entréen er der direkte adgang til hvert enkelt rum, og det er helt op til den enkelte, hvordan dette skal udnyttes. Stue, soveværelse, børneværelse eller kontor? Kun fantasien sætter grænser for din indretning. Fra vinduerne har man udsigt til gårdhavens smukke, blomstrende træer, der dog stadig lader solens stråler slippe ind i lejligheden.

Køkkenet har en lys og moderne stil, samtidig med at det indgyder til vaskeægte hygge. Det vil krible i fingrene efter at sætte gang i madlavningen, når du oplever de flotte bordplader af træ, den gode skabsplads samt opvaske- og vaskemaskine. Badeværelset er en fryd for øjet med klassiske hvide fliser, separat brus og masser af plads til både arme og ben.

Med til bygningen hører desuden vaskekælder, fitnessrum og en dejlig gårdhave, hvor man kan nyde solen i græsset eller på bænke.

Rødovre er et dejligt alternativ til Københavns stress og jag, og byen byder på noget for enhver smag. Lige på den anden side af vejen finder man en børnehave, og efter en fem minutters gåtur nås Rødovre Skole. Fem minutter i den anden retning og Fakta ligger for dine fødder. Skulle en større trang til shopping melde sig, så skub kun cyklens pedaler i tre minutter, og du når Rødovre Centrum. Byen byder derudover på hyggelige parker og Damhussøen.

Rødovre er et skønt sted at bo med natur og tonsvis af muligheder. Men skulle du alligevel savne Københavns storbyliv, så ligger hovedstaden heldigvis ikke længere væk, end at du kan cykle 10 minutter til Vanløse Metrostation og i løbet af kort tid befinde dig i byens centrum - meget bedre bliver det ikke!