Islevbrovej 14B, 2610 Rødovre

Pragtfuld 1 1/2 plan rækkehus i Islev

I den nordlige del af Rødovre finder du dette skønne rækkehus - beliggende i et lukket og yderst børnevenligt kvarter. Til rækkehusforeningen finde dejlige grønne fællesarealer med gode leje og boldspil muligheder. Du få også "gå afstand" gennem lille tunnel til Islev Torv hvor der er gode lokale indkøbsmuligheder, Islev Skole og institutioner, Islev badet og offentlig transport. Endvidere er der et stort, dejligt og grønt område "Kagsmosen". Endelig er der få min. kørsel til indkøbscentret "Big"


Rækkehuset er yderst velindrettet og har egen carport, stort redskabsskur, en lækker overdækket terrasse både mod forhaven og baghaven. Ejendommen består af en stor møblerbar entre hvor der er plads til hele familiens sko og jakker. Et godt gæstetoilet i mørke farver - Et dejligt stort vinkelkøkken med masser af god skabsplads (god mulighed for, at åbne op mod opholdsstuen), En dejlig stor opholdsstue med mange indretningsmuligheder og plads til at hele familien kan komme til spisning, herfra er der så direkte udgang til en virkelig lækker overdækket træterrasse, hvorfra der igen er adgang til en lille og let have. 1. salen indeholder et stort badeværelse med bruseniche og badekar, 3 meget store værelser (de 2 er slået sammen men kan sagtens opdeles med egen indgang igen. Sidst men ikke mindst er der et dejligt stort loftrum med god plads til opbevaring.

Dette er den perfekte børnefamilie bolig - så ring allerede i dag og bestil en fremvisning på telefonnr. 36 41 40 39 og tal med ejendomsmægler Gabriel Barløse eller skriv en mail til gabriel@dkboligsalg.dk