Mose Alle 2, 2610 Rødovre

Murermestervillaen med plads til hobby

CHARMERENDE VILLA MED STORT POTENTIALE OG BØRNEVENLIG BELIGGENHED

Når I bevæger jer gennem nabolaget ved Mose Alle, så fornemmer I straks den hyggelige og trygge atmosfære, der med god grund tiltrækker mange børnefamilier. I nr 2 står denne charmerende villa og skaber blikfang med sin gule facade - som en fin solstråle midt i gadebilledet.

Huset er opført i 1915 og står flot i en klassisk byggestil. Bag hoveddøren breder ejendommen sig over en velindrettet planløsning og suppleres ydermere af to gode garagebygninger, som tilfører nogle ekstra m2 til eksempelvis opbevaring eller hobbyliv. Vi bevæger os ind i entreen i stueplan, som først giver adgang til et stort værelse med skabsvæg, der egner sig godt som forældresoveværelse eller hjemmekontor. Videre fra entreen har vi det lyse og klassiske køkken, som ligger i åben forbindelse til spisestuen, hvor elegante franske dobbeltdøre åbner op for dagligstuen og skaber en behagelig forbindelse mellem de to leverum. Etagen fortsætter med et praktisk bryggers og et badeværelse, inden vi kommer op på 1. salen, som rummer en møblerbar repos og to gode soveværelser, der eksempelvis kan anvendes som børneafdeling. Huset er klassisk i stil og design, planløsningen er veludnyttet og der skal ikke mere end en mindre modernisering til, for at forvandle det til en sand boligdrøm.

Udenfor venter der jer et dejligt udeliv i den hyggelige have, som breder sig med kroge, grønne arealer og gode terrasser, så både børn og voksne kan nyde tilværelsen under åben himmel.

Ligesom huset, er beliggenheden skabt til et dejligt familieliv, for her kommer I til at bo i et roligt kvarter, hvor der er gåafstand til uddannelses- og daginstitutioner, ligesom at Rødovre Centrum bare ligger fem minutters cykeltur herfra og tilbyder gode handlemuligheder, butiksliv og spisesteder. Alt er lige ved hånden og så tager det bare 25-30 min. at køre til København Centrum. Hvad mere kan man ønske sig?