Åmosevej 29B, 2610 Rødovre

Skønt dobbelthus på rolig villavej.

Hyggeligt dobbelthus med vestvendt havestue og fantastisk beliggenhed

Åmosevej 29B er hjemsted for dette indbydende dobbelthus, der med sine 87 kvadratmeter og veldisponerede planløsning henvender sig til en bred målgruppe. Boligen er nemlig ideel for børnefamilien såvel som parret – enten med småbørn eller med udeboende børn.

Ejendommen er opført i 1965, og den er delt i to velindrettede boliger med separate haver. Til denne bolig får I dermed en privat oase, hvor de lune sommerdage og -aftener kan tilbringes under åben himmel med kig over den fine beplantning, der selvfølgelig kræver minimal vedligeholdelse. Men bedst af alt er den vestvendte havestue. Den forlænger udesæsonen med en måned eller to i hver ende, og den bades i sol eftermiddag og aften.

Boligen er indrettet med en god planløsning, og stilen er klassisk med sine lyse trægulve samt hvidmalede vægge og lofter. Du bydes direkte ind i den rummelige entré, hvor der er god plads til opbevaring, og herfra er der bl.a. adgang til stuen. Den lægger sig med store vinduespartier mod vest, og det funktionelle køkken ligger i åben forbindelse. Boligen byder yderligere på tre værelser og et rummeligt badeværelse i lyse materialer. Dertil kommer et separat bryggers og en stor garage, som byder på gode anvendelsesmuligheder.

Den lille vej lægger sig som et fredeligt smørhul tilbagetrukket fra Slotsherrensvej, hvor du fluks kan springe på bussen ud i verden. I ganske kort gåafstand får du svømmehal, SFO og skole samt indkøbsmuligheder. Endnu flere tilbud åbner sig på Islev Torv kun få minutter på gåben fra hjemmet, hvor du kan mæske dig i friskbagt bagerbrød, hente lækker take away med hjem, eller lade dig inspirere til hjemmelavet aftensmad i supermarkedet.

Vi tager dig gerne med indenfor til en fremvisning!