Rødovrevej 323A, 3. 6., 2610 Rødovre

Nu kan vi byde velkommen indenfor i denne fabelagtige duplex taglejlighed med penthousefornemmelser, hvor du for alvor får mulighed for at udleve New Yorker-drømmen. De 104 rummelige kvadratmeter sikrer dig masser af lys og luft, og med adresse på Rødovrevej kommer du også til at bo i et attraktivt område tæt på grønne vidder og masser af indkøbsmuligheder.

Her er i sandhed tale om en ekstravagant lejlighed med noget på hjerte. De mange vinduespartier sikrer et formidabelt lysindfald uanset tidspunkt på dagen, og fordi lejligheden ligger øverst oppe i ejendommen er der loft til kip, fritliggende spær og super charmerende skråvægge. Planløsningen byder på to separate soveværelser i stueplan samt et åbent værelse ovenpå, der gør det muligt for de fleste mindre familietyper at finde sig til rette på adressen.

Fra svalegangen gives der adgang til boligen, deråbner sig op med en aflang fordelingsgang i stueplan. Her har man bl.a. det rummelige og stilfulde badeværelse med separat bruseniche og træfarvede moduler, som ovenikøbet kan bryste sig af at have udluftningsvindue. Det overvældende stuemiljø med lyse gulve og panoramavinduer er netop hvor placeringen kommer til sin ret, og hvor man får en fornemmelse af at bo i en af New Yorks trendy taglejligheder. Der er ydermere udgang til en skøn altan mod syd, der dagen lang fanger solens stråler. Køkkenet findes i åben forbindelse, og her er indrettet med naturfarvede moduler og alt i hårde hvidevarer, der i den grad afspejler kvalitet og livsnydelse. En let trappe fører fra stuen op på førstesalen, og det åbne opholdsrum med ovenlysvinduer og opbevaringsrum, der snildt kan benyttes som værelse eller hyggekrog, giver lejligheden det sidste touch af noget specielt, som den kræsne køber kan klappe i hænderne over.

Lejligheden findes i en ejendom fra 1967, der kan byde på lidt af hvert af spændende faciliteter. Blandt andet finder man en legeplads for ejendommens beboere og parkeringsplads til både cykler og biler. I stueplan finder man massevis af spændende butikker, man kan gå på opdagelse i, og som indeholder både Fakta, apotek og restaurant, for at nævne nogle få.

Faktisk er beliggenheden lige iøjet, hvis man ønsker at bo tæt ved både byliv og fredelig natur. Her i Rødovre er der nemlig masser at komme efter uanset, hvad man gerne vil have. For eksempel ligger Krogebjergparken under 5 minutters gang fra hoveddøren, og centrum af København kan nås på blot en cykeltur. Rødovre er en del af Storkøbenhavn, der henvender sig til de fleste, og uanset om man er en børnefamilie, et par eller noget helt tredje, så er der muligheder at finde i denne flotte lejlighed.

Velkommen!