Sylvestervej 11B, 2610 Rødovre

LYST OG INDBYDENDE RÆKKEHUS MED ATTRAKTIV PLACERING

"Krudthusene" På Sylvestervej 11B venter et lyst og indflytningsklart rækkehus på 110 kvadratmeter fordelt over ét plan. Beliggenheden er rolig og tryg i et lukket boligvænge, og placeringen midt imellem Rødovre C og Damhussøen er bare prikken over i'et.

Rækkehuset udgør det ideelle alternativ til både lejlighed og villa. Her får man nemlig den perfekte kombination; en overskuelig mængde plads som i en lejlighed ledsaget af sin egen have, der breder sig ud hele vejen omkring ejendommen. Her går det hele op i en højere enhed. Haven er flot anlagt med solrige terrasser mod både øst og vest, og dertil kommer de fine bede og græsset, der sætter kulør på hverdagen.

Boligen er indrettet med en lys og indbydende stil, og planløsningen henvender sig til singlen, den lille familie og parret i alle stadier af livet. Entréen og gangarealet, med indbygget skabsplads, ligger i centrum af huset med adgang til alle rum, og allerede her har man glæde af et ovenlysvindue - det samme gælder i stuen og på badeværelset. Stuen udgør boligens største rum, og derfor kan den indrettes både med spisestue og dagligstue. Køkkenet ligger ved siden af, og det er opført i tidløse, hvide elementer med integrerede hårde hvidevarer.

Rækkehuset byder på to gode og regulære værelser, der kan benyttes præcis, som man ønsker - det største værelse har allerede masser skabsplads. I bryggerset er der både vaskemaskine, tørretumbler og opbevaringsplads, og huset råder ligeledes over et lyst gæstetoilet og et rummeligt badeværelse i moderne design med afskærmet bruseniche.

Dette er en førsteklasses beliggenhed, hvor smuk natur og byliv forenes på bedste vis. Man er aldrig langt fra forfriskende løbe- eller gåture om Damhussøen eller i parken, der venter få hundrede meter væk. Man har Rødovre Skole 8 minutters gang fra adressen og gode børnehaver i området. Rødovre Centrum er i gåafstand, hvor underholdning og hverdagsliv nemt kan kombineres. Samtidig er man tæt ved Roskildevej, der på en lille halv time giver dig København C både på cykel og i bil, eller hurtigt forbinder dig med motorvejsnettet ud af byen.