Bjørnevej 8, 2610 Rødovre

Stemningsfyldt 1930-villa med stor kælder

Smukke stuklofter, elegant fletparket og en stor, funktionel kælder - det er blot nogle af de skønne boligdetaljer, som venter jer på Bjørnevej 8 i Rødovre.

Her har vi fornøjelsen af at præsenterer jer for en charmerende villa fra 1933, hvor husets 30'er-stil skinner igennem på skønneste vis i indretningen, hvis fyldningsdøre og stuklofter tilføjer huset sin helt egen charme. Fra gadeplan fremstår ejendommen særdeles velholdt sin gulmuret facade med røde kontrast sten, og den tilhørende grund kvitterer med en skøn og ugeneret have med hyggelig terrasse og plads til boldspil på plænen. Derudover parkeres familiens firehjulede ven let i husets garage, som også har plads til haveudstyr og opbevaring.

Inden for hoveddøren venter jer en skøn bolig på 125 boligkvadratmeter - og dertil kommer en rummelig, tør kælder i delvis boligstandard, som tilfører ejendommen yderligere 98 etagemeter, som I kan boltre jer på. Kælderen har egen indgang, og er derudover indrettet med tre disponible rum, stort fyringsrum samt vaskerum. Stueplanets planløsning giver jer to værelser, et badeværelse, et køkken, samt tre skønne stuer i forlængelse af hinanden. Spisestuen og dagligstuen ligger i delvis åben forbindelse af hinanden, og begge imponerer med deres smukke stuklofter og elegante fletparket. Fra dagligstuen er der nem adgang til den sidste stue, der vender ud mod haven, og hvor store glaspartier tillader sollyset at strømme til ind i rummet. En stor glasskydedør gør det dertil muligt at åbne helt op ud til terrassen og haven, hvilket tillader jer at bygge bro mellem inde- og udeliv. Husets masterbedroom har store indbyggede skabe, mens det andet værelse kan indrettes som børneværelse, hjemmekontor eller gæsteværelse. Til sidst afrundes boligen af et velholdt flisebadeværelse i en god størrelse, der gør det muligt at have vaskesøjle. Alt i alt et skønt hjem med masser af charme!

Huset er beliggende i et at Rødovre mest eftertragtede boligområder - her har I Vigerslevparken lige for enden af vejen, der er et populært udflugtssted med stor legeplads, og derudover ligger Damhussøen blot 600 meter fra boligen, hvor I kan gå smukke ture eller få klaret den ugentlige løbetur i fredlige omgivelser. Flere gode indkøbsmuligheder finder I inden for gåafstand blandt andet i Hvidovre Centeret, der ligger 750 meter fra boligen. I Rødovre er der derudover gode offentlige transportmuligheder med busruter 150 meter fra boligen og gåafstand til Hvidovre station, som bringer jer ind til hovedstaden på små 20 minutter.

Her får I med andre ord en særdeles charmerende bolig med en attraktiv og central placering. Velkommen!