Hvidovrevej 86, ST. TH., 2610 Rødovre

Indflytningsklar 2 vær. med nyt køkken og badevær.

Søger du en skøn 2 værelses lejlighed med gåafstand til Hvidovre S-tog station og gode indkøbsmuligheder så skal du se nærmere på Hvidovrevej 86 - For her ligger denne toværelses lejlighed og venter på nye ejere. Lejligheden viser sig i et klassisk, charmerende og nymalet interiør med rå plankegulve og som prydes af smukke lysindfald fra vinduespartierne. Fra hoveddøren træder man ind i en fordelings venlig entré med direkte adgang til nyt lækkert flise badeværelse og et nyt elementkøkken. Fra entréens højre hånd er der adgang til en stor, lys og rummelig stue. Endelig er der et dejligt soveværelse som vender mod den rolige gård

Lejligheden er beliggende som en høj stuelejlighed i en klassisk lys murstensejendom fra 1940. Her kan I desuden nyde godt af dejlige fællesarealer, som bl.a. inkluderer et naturskønt gårdmiljø med cykelparkering, egen p-plads og gode aktivitets- samt opholdsmuligheder, som giver de perfekte rammer til at slå sig ned og samles i de lune sommerperioder. Hertil kommer også både privat vaskekælder og cykelkælder.

Hvidovrevej 86 placerer sig på grænsen mellem Rødovre og Hvidovre i et dejligt område, som er præget af både ro og fred og et hyggeligt byliv. Her bor I således i kort afstand fra gode handlemuligheder, butikker, spisesteder m.m. herunder Hvidovre Centret. Ligeledes bor I tæt på både skoler og daginstitutioner samt flere naturskønne områder såsom Damhussøen inden for blot 700 m samt Vigerslevparken. Der er fin cykelafstand til København samt gode togforbindelser inden for få minutter, som kan tage jer til Hovedbanegården på blot 10 minutter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hvidovrevej 86 i Rødovre.