Roskildevej 287, st. tv., 2610 Rødovre

Total indflytningsklar 2 vær. med egen have og altan

Søger du en indflytningsklar ejerlejlighed i Rødovre, tæt på Damhussøen og Viggerslevparken? Den hyggelige cafebar på Damhustorvet ligger rundt om hjørnet, sammen med mange dejlige og lokale indkøbsmuligheder. Storcenter Rødovre Centrum, som rummer alt fra biograf til restauranter, dagligvarer og shopping, er i nærheden. Lejligheden ligger tæt på busstoppestedet for 7A, som tager dig forbi Frederiksberg direkte til den indre by. Rødovre S-tog station er i nærheden.

Ejendommen fra 1930erne fremstår i flotte gule sten med smukke relieffer over indgangsdørene. Lejligheden byder på en igennemtænkt planløsning: en fordelingsentre med direkte adgang til alle rum gør lejligheden delevenlig. Et meget stort soveværelse rummer fire meter skabsvæg og støjdæmpende termovinduer fra 2017. En lys og sydvendt opholdsstue med udgang til altanen og nedgang til haven er lejlighedens hjerte. Et dejligt køkken, holdt i vidt, fra 2017 indeholder alle ønskede hvidevarer, såsom opvaskemaskine, vaskemaskine-tørretumbler-kombination, induktionskogeplade og indbygningsovn. Endelig er der et lille funktionel badeværelse, renoveret i 2017, holdt i hvidt, med komfort gulvvarme. Lejligheden står med flotte gulve og lyse vægge. Der er dørtelefon, og direkte nedenunder er der et kælderrum som tilhører lejligheden.

En sund ejerforening sørger for, at ejendommen fremstår pænt. Fællesarealerne rummer en stor og solrig grasplan, to cykelkældere, vaskekælder med nye vaskemaskiner og nye tørretumbler samt to fælles skure, som kan bruges til f. eks. lad-cykler og barnevogne.

Book en fremvisning allerede i dag hos ejendomsmægler Gabriel Barløse på 5151 3636.