Juelsmindevej 81, 2610 Rødovre

Pragtfuldt enderækkehus med skøn kælder - DØDSBO

ENDERÆKKEHUS I EFTERTRAGTEDE OMGIVELSER – KOM OG SKAB DRØMMEHJEMMET

På Juelsmindevej 81 udbyder vi nu et 180 kvadratmeter stort enderækkehus til salg – perfekt for førstegangskøberne såvel som børnefamilier, der er på udkig efter et sted, der kan forvandles til drømmeboligen. Det her rækkehus står netop nu klart til at få pustet nyt liv i sig!

Der er tale om et enderækkehus (med nabo kun til den ene side), og huset ligger i på et lille, lukket boligvænge uden gennemkørende trafik. Familiens yngste medlemmer kan altså trygt gå på opdagelse i nabolaget, og de voksne kan tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel; huset er nemlig omkranset af en frodig havegrund, som er ekstra stor grundet placeringen i enden af bebyggelsen. I får både en for- og baghave, som trænger til en omgang knofedt, og de er anlagt med hyggekroge, blomsterbede og store, ranke træer – her vil I uden tvivl nyde at tilbringe sommerens utallige solskinsdage.

Boligen udgør 115 kvadratmeter, og dertil kommer en mulighedsrig kælderetage, som byder på yderligere 65 kvadratmeter. Boligen emmer af hjemlig atmosfære, og jeres drømme og visioner kan blive virkelighed her – hjemmet trænger nemlig til en kærlig hånd, hvilket giver jer frit spil hvad angår indretningen. Lyder det ikke ret attraktivt?

Hoveddøren åbner op til stueetagen, og her præsenteres I først og fremmest for en rummelig entré. Mod sydvest har I et lysfyldt opholdsrum, og her er der god plads til at udleve familielivet. Rummet kombinerer nemlig stuen og spisestuen, og der er selvfølgelig direkte udgang til haven, hvilket må siges at være guld værd i sommermånederne. På etagen har I også køkkenet og et fint gæstetoilet, og tilbage i entréen fører trappen op til 1. salen. Her finder I tre regulære og indretningsvenlige værelser med flotte parketgulve, og ved siden af ligger boligens badeværelse, som har kombineret badekar og brus. Prikken over i’et er uden tvivl den anvendelige kælder, som både er sund, højloftet og byder på tre disponible rum. Det største rum er perfekt som hobbyrum, teenageafdeling eller ‘man cave’, og de to øvrige rum kan f.eks. anvendes til badeværelse og vaskerum.

I kommer til at bo i et hyggeligt og familievenligt nabolag, som huser alle hverdagens fornødenheder. I en radius af 800 meter har I både Tinderhøj Skole, daginstitutioner og flere forskellige sportsfaciliteter, og der er heller ikke langt til de grønne områder ved Vestvolden. Indkøbene kan klares i Netto og Fakta, som ligger kun 200 meter fra hoveddøren, og der er samtidig kun 2 kilometer til Rødovre Centrums mange shoppingmuligheder. Med adresse I Rødovre har I naturligvis også Damhusengen og Damhussøen, og som prikken over i’et tager det mindre end 30 minutter at cykle til City.