Røngård Alle 6, 2610 Rødovre

FAMILIEVILLA MED SWIMMINGPOOL I BAGHAVEN

Hvordan lyder det her for jer: smuk og velindrettet villa med moderne elementer og pool i baghaven? Som drømmehjemmet? Jamen så skal I skynde jer at sætte kurs mod Røngård Alle 6, hvor jeres nye hus venter.

I det rolige og familievenlige nabolag ligger denne villa henslængt. Der er tale om en velindrettet sag på 188 m2, som fremtræder ualmindeligt flot - inde såvel som ude. Det nydelige byggeri skaber straks et præsentabelt førstehåndsindtryk, hvilket blot forstærkes af den pæne fliseindkørsel, som leder direkte hen til carporten og de tilhørende udhuse. I den aflukkede have, bag de nøje trimmede buske, venter der jer et dejligt uderum med solrige terrasser og en skøn swimmingpool, som får en hvilken som helst sommerdag til at føles som en ferie sydpå. Haven er yndig og velanlagt, men den kræver samtidig ikke meget mere vedligehold end en græsslåning og trimning af hækken i ny og næ.

Vi bevæger os indenfor, hvor huset strækker sig over to etager. Planløsningen er velindrettet således, at I har en møblerbar repos, et nydeligt badeværelse med separat bruseniche, garderobeværelse og to store soveværelser på 1. salen, så familiens yngste nemt kan få deres egen afdeling. Imens venter der jer nemlig endnu et badeværelse med to værelser i samme omfang i stueetagen - ideelt som eksempelvis forældresoveværelse og hjemmekontor.

Hjemmets hjerte er det store og indbydende køkken-alrum med tilhørende bryggers samt den store stue, som ligger side om side med hinanden. Ligesom resten af huset, står køkkenet flot og indbydende i et nutidigt design, hvor der er kræset for æstetikken med hvide grebsfrie elementer, indbygget køleskab og velplacerede spots i loftet. Både her og i stuen er der et dejligt lysindfald fra de store vinduer, som får inde- og udeliv til at smelte sammen.

Et hus som dette er skabt til et dejligt familieliv, hvilket også gør sig gældende for nabolaget. I bliver en del af et trygt villakvarter uden meget gennemkørende trafik, hvor det bare tager fem minutter at gå til skole og sfo. I samme omfang har I flere gode handlemuligheder, som bidrager til en nem og bekvem dagligdag. Ydermere er der cykelafstand til både Vanløses mange butikker og spisesteder, Rødovre Centrum, Big Shoppingcenter og flere toglinjer. Her har I det hele inden for gå- eller cykelafstand. Det bliver ikke bedre.