Guldsmedevej 41, 2610 Rødovre

Virkelig velindrettet villa på stor grund

UNIK EJENDOM I FLERE PLANER MED OVERDÆKKET TERRASSE

Her er en bolig opført i 1954, der indbyder til hygge med en spændende planløsning og mange særlige detaljer. Der er i den grad fokus på en glidende overgang mellem ude og inde med to stuer og en lækker lukket udestue, hvor en af boligens to brændeovne er placeret, så I kan nyde den friske luft i sommerhalvåret, selvom vejret er køligt. Udestuen i forlængelse af stuen har et dejligt lysindfald, som gør den til en oplagt spiseplads med udsigt over haven, og stuen bliver i sig selv en hyggelig hule med brændeovn, hvor afslapningen er i top.

Ejendommens soveafdeling ligger som en forskudt etage for sig, lidt højere end stue, køkken og entre. Her er tre dejlige værelser med plads til hele familien og et lyst gæstetoilet i eksklusive materialer. Badeværelset finder I i kælderetagen, hvor I som en ekstra detalje også får jeres eget walk-in-closet - et rum med spejle og skabsplads til hele garderoben, der er praktisk placeret lige overfor badeværelset. Kælderen byder også på et fyrrum med køleskab, vaskemaskine og tørretumbler, samt et gangareal. Endelig finder du ejendommens "udhus" som er inddraget i boligen og udgør en skøn hjemmearbejdesplads eller gæsteværelse (er ikke godkendt til beboelse og er ikke med i boligarealet)

Haven er velholdt og har en stor terrasse med fliser i forlængelse af den overdækkede terrasse. De to arealer er blot adskilte af skydedøre af glas, og det er på den måde nemt at skabe et stort område, når vejret er til det. Der er etableret en flot rund gård af brosten, som er omgivet af små græsplæner, lidt bede samt en terrasse af træ, der ligger helt mod syd tæt på et havehus. Ligesom resten af ejendommen bærer haven præg af at være både velholdt og holdt af med fine detaljer, der vidner om en matrikel, det er rart at bo på.

Huset ligger i et område, som er tæt på skole, børneinstitutioner og dagligdagens indkøb, der alle kan findes inden for cykelafstand. Islevbadet er en svømmehal i nærheden, der kan tjene som fritidsaktivitet for hele familien, og hvis I foretrækker en god løbetur, er der anlagt en fin sti langs Vestvolden og Kagsmosen. Rådhuspladsen kan nås på bare 10 km. og S-tog (Husum eller Islev) kan nås på cykel på bare 7 min.

Vi håber, denne særlige ejendom har vakt jeres interesse og ser frem til at give jer en omvisning.