Brandholms Alle 20A, st. tv., 2610 Rødovre

Indflytningsklar 3 vær. med en god beliggenhed

DELEVENLIG, INDFLYTNINGSKLAR OG VELPLACERET
- Boligdrømme går i opfyldelse her

I kan nu komme til at kalde jer de nye ejere af Brandholms Alle 20A, st, tv – her kan vi nemlig præsentere jer for en 60 kvadratmeter stor 3V’er, der henvender sig til en bred målgruppe. Ja, den delevenlige planløsning taler til vennepar, som vil dele, og det samme gælder naturligvis enlige og par i alle aldre.

Ved ankomst til adressen møder I en klassisk ejendom fra 1957, og lejligheden ligger i den høje stueetage, hvorfor den er nemt tilgængelig. Placeringen er alligevel så høj, at I slipper for indkigsgener, mens I til gengæld befinder jer i 1. parket til foreningens fællesarealer. Vi kan desuden glæde jer med det faktum, at der hører parkeringsplads med til ejendommen.

En god og gennemtænkt planløsning åbner sig for jeres fødder, så snart I er trådt indenfor. De lyse trægulve, hvidmalede vægge og lofter samt moderne interiør spiller flot sammen og skaber et komplet indflytningsklart hjem – kronen på værket er blot det dejlige, naturlige lysindfald, som strømmer ind, da ejendommen står med god luft til nærmeste nabo. Kort sagt: det her er et flot og indbydende bolig.

Entréen ligger i centrum af lejligheden med adgang til samtlige rum. Stuen og soveværelset har begge en god og regulær størrelse, hvilket sikrer mange indretningsmuligheder; de vil fungere ideelt som spisestue og stue, men venneparret kan også få hver sin base. Køkkenet har alt, hvad der skal til, for at gøre kokkereringen let som en leg – at det har et stilrent look med integrerede hårde hvidevarer er bare endnu et plus. Til sidst får I glæde af et moderne badeværelse med separat brus, ligesom I får brugsret til ejendommens gode fællesfaciliteter, som bl.a. tæller vaske- og cykelkælder – foruden gården, naturligvis.

I får en rolig beliggenhed, der ligeledes ligger tæt på alle Rødovres tilbyd. Der er fx kun 850 meter til Rødovre Centrum, som byder på en bred vifte af butikker og spisesteder, mens lejligheden også ligger i gåafstand fra Damhussøen og Damhusengen; to naturskønne områder til gå- og løbeture, der samtidig fungerer som afsæt mod Vanløse og Frederiksberg. Området huser alt, hvad I måtte ønske jer, og på Tårnvej og Roskildevej er der gode busforbindelser ind mod København C.