Vamdrupvej 55, 2610 Rødovre

Pragtfuld beliggenhed nær Kbh., Damhussøen og offentlige transportmidler.

CHARMERENDE VILLA FYLDT MED SJÆL

Velkommen til denne charmerende perle, der er alt andet end det gængse typehus, som der er så mange af. Her får I et på flere måder finurligt og indtagende hus, der, med sine mange store vinduespartier, lader lyset strømme uhindret ind.

Boligen består bl.a. af tre gode, regulære værelser, et gennemgangsværelse i forlængelse af en stue, som derfor bl.a. kan bruges som kontor. Herudover er der en stor stue, et køkken, et funktionelt bryggers og to badeværelser. I forlængelse af køkkenet er der en oplagt spiseplads, som samtidig er ideél til lektiegennemgang, imens den gastronomiske magi udfolder sig lige ved siden af. Stuen er udstyret med et smukt vinduesparti - ikke en solstråle kan undvige, så rummet bliver oplyst på bedste vis. Det samme kan siges om udestuen, som man bl.a. kan bruge som orangeri eller kreaværksted - mulighederne er mange, og det kan tilpasses helt efter jeres ønsker og behov. Hjemmets planløsning gør opholdsrummet til hjemmets naturlige samlende helle, hvor alle kan mødes på tværs af dagens gøremål og være sammen med hinanden i en ellers travl hverdag.

Ud over boligens gode kvadratmeter, hører også en terrasse, en garage og et udhus til matriklen. Terrassen ligger i læ, da den er omhyggeligt omsluttet af huset selv, udhuset og en skærmende mur. Vil I ud på græsplænen, er der rig mulighed for det samt at trække sig tilbage under én af de overdækkede terrasser - de hyggelige udearealer er altså meget funktionelle og klar til at blive taget i brug.

I nærområdet har I både indkøbsmuligheder og skoler kun en kort cykeltur fra hoveddøren. Søger I lidt længere væk, så er der kun en halv kilometer til Hvidovre Station, som kan tage jer til Københavns Hovedbanegård på bare 11 minutter.

Med denne villa får I en enestående chance for at skabe jeres eget præg på et bemærkelsesværdigt hyggelig hjem, der bare venter på at blive fyldt op med liv og skøn atmosfære. Og så er I særdeles tæt på Københavns summende liv.