Løgumvej 15, 2610 Rødovre

Murermestervilla i roligt villakvarter.

GEDIGEN VILLA I TRE ETAGER MED SYDVENDT HAVE

Beliggende i et fredeligt og børnevenligt villakvarter (Hendriksholm - Den sydlige del af Rødovre) med minimal trafik venter jer en gedigen rødstensvilla fra 1927, der udstråler karakter, charme og sjæl. Her får I en rummelig bolig med plads til alle, og hvor planløsningen tilgodeser diverse behov.

Når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i carporten, og fortsætte videre ud i den sydvendte have med flere hygge- og solkroge samt fire funktionelle skure. Her er der plads til hele familiens aktiviteter, og der er tilmed legestativ til børnene. Haven er særdeles nem at vedligeholde, og ligger meget privat, hvor grunden omkranses af grønt, buske og træer.

Bevæg jer indenfor, og lad boligeventyret starte i kælderen, der netop har fået installeret fire ventilatorer samt system til affugtning af fundamentet. Kælderen byder på to disponible rum, et viktualierum, et badeværelse med badekar samt vaske- og fyrrum - her er fuldautomatisk pillefyr, der er markedets billigste opvarmning.

Stueplanen byder på en rummelig entré, et nyrenoveret toilet, et værelse, åbent køkken-alrum, kæmpemæssig stue med brændeovn og direkte adgang til spisestuen. I forlængelse af spisestuen tilgås den dejlige udestue, hvor I kan se årstiderne skifte og I kommer tættere på naturen hele året. Førstesalen byder på en repos, fordelingsgang, tre gode værelser og en garderobe samt badeværelse - dertil er der loft med plads til opmagasinering.

Med jeres nye adresse flytter I til en vej med godt naboskab, og hvor alle er rare og gæstfrie. Beliggenheden er helt perfekt og tæt på S-tog, hvorfor I nemt kommer rundt både nord, syd, øst og vest for København. Huset er beliggende tæt på skole og daginstitution, og der er blot 7 kilometer til Rådhuspladsen. Derudover er det slut med at jagte naturen, da I får Damhussøen, Vigerslevparken og Brøndbyskoven tæt på hjemmet.

Har denne villa vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag!