Mokkavej 17, 3. 1., 2610 Rødovre

Skøn 4 vær. med altan i Irmabyen

Herlig 4-værelses lejlighed med en strålende beliggenhed i Rødovre

Velkommen til Mokkavej 17, 3. 1, i Rødovre, en skøn 4-værelses lejlighed med kvaliteten i højsædet. Hjemmet er perfekt til parret, familien eller den enlige, der ønsker sig en dejlig lejlighed, der er kompromisløs med bolig og beliggenhed.

Boligen er opført i 2018, og fremstår derfor stadig fantastisk flot og moderne. Til boligen er der vidunderlige grønne oaser, i gårdmiljøet, der giver et formidabelt spil til resten af boligen. Der er desuden, udover det dejlige gårdmiljø, god plads til både cykel- og bilparkering.

Man bliver budt godt velkommen i lejligheden gennem den gæstfri entré, med god plads til opbevaring i det stilrene hvide indbyggede skab. Køkkenet er lavet som alrum, hvilket gør at hele rummet føltes fantastisk let, luftigt og levende. Køkkenet er holdt i en klassisk hvid stil, og der er gennem stuen et imponerende lysindfald fra de mange vinduespartier - der er desuden herfra udgang til den solrige altan. Fra den hyggelige træ-altan har man god plads til ophold og en skøn udsigt, som man kan nyde med solens mange stråler som baggrund. Boligen har desuden tre gode værelser, der ligeledes er rummelige og lyse - med en planløsning som denne er lejligheden utroligt delevenlig. Der er derudover det moderne badeværelse, der har mørke men også lidt varme klinker, som giver rummet et flot spil - rummet har desuden separat brus og vaskesøjle.

Boligens beliggenhed er også helt i top - med en placering i et roligt beboerområde er man næsten garanteret, at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Beliggenheden gør desuden hverdagen nem for det travle par eller den travle familie - med beliggenheden i det nybyggede Irmakvarter har man kort til alle hverdagens fornødenheder, inklusiv institution, skole, hal og indkøbsmuligheder alt sammen tilgængeligt i nærområdet. Man har desuden kort til alle de dejlige restauranter, cafeér og kultur, som Rødovre har at tilbyde. Der er også rig mulighed for gå-ture i naturskønne omgivelser, med Rødovre skov og andre grønne oaser tæt på. Boligen ligger desuden vanvittig centralt, med Brøndbyvester Station kun 2 kilometer væk, eller ikke mere end 3 minutter til nærmeste motorvejsforbindelse. Man kan vist roligt sige at hjemmets beliggenhed, den er i lige så høj kvalitet som resten af lejligheden.