Tårnvej 51, ST. TH., 2610 Rødovre

Fantastisk 2 vær. med skøn vestvendt altan

LYS LEJLIGHED I SUND FORENING, TÆT PÅ SHOPPING OG GRØNNE OMRÅDER
NYHED!! Nu med nye ydervinduer mod vejen og baghaven.

Velkommen til denne adresse, fem minutters gang fra Rødovre Centrum med mange butikker, Føtex og en stor moderne biograf! Fra hjemmet har du kort vej til Rødovre Stations S-togforbindelser samt til Roskildevej, der via gode busforbindelser tager dig hurtigt ind mod Frederiksberg og centrum. Er du til en frisk morgenløbetur, kan turen gå rundt om Damhussøen, der ligger et par høje knæløft fra adressen. Herfra er du desuden hurtigt koblet på den grønne sti i Vigerslevparken, der strækker sig hele vejen fra Kalveboderne og op til Borups Allé.

I disse omgivelser finder du denne gule murstensejendom fra 1969, og den danner rammerne om en velfungerende ejerforening med en sund økonomi. På bygningens modsatte side finder du en dejlig, fælles plæne med grillplads, og der ligger derudover også en stor parkeringsplads. Dertil er der etableret et nyt, fælles vaskeri, og der findes fibernet samt kabel-TV fra Fibia i hele ejendommen.

Indenfor i nummer 51, stuen til højre, møder du en pæn og velholdt lejlighed, der egner sig godt til den studerende eller førstegangskøberen. En veldisponeret planløsning tager dig gennem et nyere køkken med et stort vindue, der lukker lyset ind fra øst. Her er indbygget spiseplads i forlængelse af køkkenbordet, så du kan nyde din kaffe i lyset fra morgensolen. Den praktiske entre med god skabsplads udgør lejlighedens knudepunkt, hvorfra du kan tilgå samtlige af lejlighedens rum. Ligeud finder du et godt værelse med stort, østvendt vindue, og lige ved siden af får du et fint flisebelagt badeværelse med separat bruseniche.

Går du til venstre, træder du indenfor i lejlighedens dejlige opholdsrum; en stor stue lyst op af eftermiddagssolen, som altandøren og de brede vinduer lukker ind fra sydvest. Går du ud på altanen, har du udsigt til den fælles have, hvor du kan nyde den sommerlige duft fra kullene i grillen nede på plænen.

Ud over væggene, som I kan opdatere med lidt maling, fremstår lejligheden pæn og velholdt – den er lige til at flytte ind i, og den er et oplagt køb for dig, som gerne vil bo tæt på by, natur og gode muligheder for offentlig transport.