Schweizerdalstien 71, 2610 Rødovre

VELINDRETTET OG VELHOLDT 60’ER RÆKKEHUS MED FANTASTISK UDSIGT

En bedre beliggenhed i Storkøbenhavn ses sjældent; her får I et fantastisk rækkehus i kort afstand til Indre København med skøn udsigt i første parket til Schweizerdalsparken.

I kan glæde jer til en dejlig indretning med en moderne planløsning, hvor køkken og stue ligger i delvis åben forbindelse af hinanden. Her får I et køkken med alt i hårde hvidevarer, plads til spisebord og sofaarrangement med direkte udgang til hjemmets delvist overdækkede terrasse. Haven er placeret stik mod vest, så aftensolen er sikret og durk ud til Schweizerdalsparken.

I stueplan finder I derudover også en rummelig entré med plads til sko og overtøj og et gæstetoilet med vaskesøjle samt trappen til førstesalen. Heroppe finder I god plads til at indrette nogle gode værelser til jer og børnene, hvor to af dem nyder godt af den skønneste udsigt og et langt kig mod parken. Hjemmets badeværelse er stort og rummeligt med separat bruseniche og to vaske, så I kan børste tænder om kap på travle morgener.

Jeres skønne have er indhegnet af en flot liguster- og tjørnehæk, hvor I finder en charmerende havelåge, der leder direkte ud i parken, som var det en del af jeres egen baghave. Træterrassen er let hævet og delvist overdækket og står klar til, at I indretter et lækkert uderum med siddepladser og blomsterkrukker. Der er også mulighed for tilbygning.

I er havnet trygt for enden af en blind villavej, hvor et misundelsesværdigt naboskab med mange børnefamilier venter på at byde jer velkommen. Derudover vil I blive glade for boligens centrale placering, hvor I bl.a. har meget kort til Nyager Skole; kort til flere daginstitutioner, og indkøbsmuligheder finder I 600 meter fra matriklen.

Velkommen til!