Dianavej 19, 2610 Rødovre

Pragtfuld "Søtorp villa" ved Damhussøen

Dejlig villa til familien, der ønsker en hverdag med luksus i skønne rammer!

Velkommen til Dianavej 19, hvor en rummelig, rustik og vedligeholdt ejendom venter. Hjemmet er præget af en gennemgående og en charmerende og landlig stil, der passer til huset, og ikke er etableret på bekostning af moderne og luksuriøse elementer. Således er der bl.a. gulvvarme i hele stueetagen og IHC i hele huset.

Generelt vil I møde et utroligt lyst hjem, der er præget af en behagelig stemning, hvor end I vender blikket. Med en optimal planløsning disponeres der i to plan over fire værelser, et toilet, et badeværelse, repos, entré, bryggers og et køkken i åben forbindelse med spisestuen. Derudover findes en stor regulær opholdsstue med ovenlys og direkte udgang til vestvendt og godt afskærmet terrasse, hvor i kan sidde ugeneret. Endvidere findes et veludnyttet isoleret anneks, og flere velsammenhængende udhuse.

Indenfor dørene i dette hjem kan I bl.a. glæde jer over badeværelset, der er indrettet med skabe, men det, der stjæler opmærksomheden, er hjørnespa og den separate bruseniche. Dette rum er udsmykket med flotte badeværelsesklinker, der netop rammer boligens særegne gennemførte stil. Stilen viser sig ligeledes i stuemiljøerne, hvor I kan nyde samspillet mellem de lyse vægge og de rustikke gulve. Her adskiller franske døre de forskellige rum, mens en brændeovn spreder hyggen i opholdsstuen. Lyder det ikke bare godt?

Generelt får I masser af muligheder med dette hjem. I kan indrette jer med hjemmekontorer, hobbyhjørner, børneværelser, teenageværelser med egen indgang eller motionsrum alt efter behov.

Hele førstesalen er præget af historiske elementer svarende til Søtorp huset, så som blottede loftsbjælker og fine vinduespartier. Det stemningsfyldte hjem stopper ikke her. I kan hurtigt kan bevæge jer udendørs, hvor flere terrasser præger ejendommen. Der er god afstand til nabohusene som underbygger følelsen af rummelighed med plads til privatliv. I haven kan I glæde jer over den store plæne, der inviterer til både leg, afslapning eller eventuel etablering af en større køkkenhave og yderligere blomsterbede. Med de mange udhuse, kan I også nemt opbevare alle haveredskaberne!

Huset er beliggende i Rødovres bedste område i et roligt villakvarter i tæt ved Damhussøen med mulighed for afstressende gå-ture. Der er gåafstand til offentlig transport, handlemuligheder, spisesteder og flere butikker befinder sig i jeres nærområde, hvilket også gør sig gældende for flere daginstitutioner. Og så er skolen kun en kilometer fra jer. Og ønsker I endnu mere byliv, er offentlig transport direkte til Rådhuspladsen kun få min væk. Velkommen til denne perle!