Damhusdalen 14A, 2610 Rødovre

Dødsbo - Skønt håndværkertilbud tæt på Damhussøen

Søger du villaen hvor du selv kan sætte dit præg? så er dette håndværkertilbud det rigtige sted at starte. Her får du de gode m2 og den perfekte beliggenhed.

Solid murstensvilla med fuldt kælderplan ved Damhussøen!

På adressen Damhusdalen 14A udbydes nu en rummelig villa, der præsenterer sig med atypiske detaljer og plads til familien. Med denne ejendom får I desuden også en mulighedsrig have, hvor I kan nyde mange timer i solen. Kom og se!

Selve stueplanet er bestående af tre værelser, en rummelig vinkelstue, entré, badeværelse og køkken, så I har altså gode forudsætninger for at kunne samle jer i hyggelige rum. Værelserne er indretningsvenlige med plads til både opbevaring og hobbysyslerier, så her kan hele familiens behov altså imødekommes. Særligt stuen tager sig nydeligt ud med imponerende vinduespartier: Her kan I indtage udsynet til himmel og ellers indrette jer, lige som I ønsker.
Køkkenet fremstår velholdt med optimale opbevaringsmuligheder, og så får I, også her, et fint kig til udenfor, så I altså kan kokkerere i afslappende omgivelser. Lyder det ikke skønt?

Badeværelset er holdt i et klassisk design med separat bruseniche, hvilket også gør sig gældende for badeværelset i kælderen. Denne veludnyttede etage byder jer på masser af plads til det praktiske, der, udover badeværelset, er bestående af et funktionelt vaskerum med både vaskefaciliteter og fyr. Her kan I samtidig glæde jer over adskillige disponible rum, hvor I blandt andet kan brede jer i værkstedet.

Fra stuen kan I hurtigt bevæge jer ud på den sydvestvendte terrasse, der giver jer ideelle muligheder for at slappe af i solen: Resten af haven er ligeledes præget af behagelige områder, hvor I kan udnytte dette private udeområde, lige som I vil. Her kan I etablere legeområder, blomsterbede eller endda køkkenhaven. Kun fantasien sætter grænser!

Med denne placering befinder I jer i et dejligt område, hvor Damhussøen er næsten lige ude foran hoveddøren. I får ikke bare søen at udfolde jer ved, men også Damhusengen, så I kan nyde mange lange ture: Her skal ikke være nogen begrænsninger! Dette gør sig også gældende for hverdagens fornødenheder, der er at finde bare 400 meter fra jer, om det er indkøb eller offentlig transport. I er selvfølgelig heller ikke langt fra hverken Rødovre eller Frederiksberg, og så I kan da også nemt komme ind til Indre By. Velkommen til det rolige liv i Rødovre, hvor byen aldrig er langt fra jer.