Stellavej 4, 2610 Rødovre

Pragtfuld villa - Byggegrund eller håndværkertilbud !!!

LILLE, FIN OG MULIGHEDSRIG VILLA PÅ EN AF RØDOVRES BEDSTE ADRESSER

De grønne planter klatrer op ad facaden som en fortryllet hytte i jeres helt eget eventyr, hvor I kan få jeres lykkelige slutning og leve til jeres dages ende med postnummeret 2610 i ryggen. Denne ejendom er nemlig et skatkammer af muligheder, og når I først har sat jeres eget præg, er vi ikke i tvivl om, at I for alvor vil sætte pris på ejendommens perlerække af kvaliteter.

Året var 1956, da ejendommen for første gang slog dørene op, og selvom husets kvadratmetertal måske ikke lyder af meget, skal man ikke kimse af, hvad en fuld kælder kan byde på af ekstra plads! I stueplan er der nemlig entré, køkken, værelse og stue, mens kælderens tre gode, disponible rum og store badeværelse fylder de resterende etagemeter.

Så snart I har nøglerne i hænderne, kan de kreative processer begynde at snurre, for mulighederne er så enormt mange for at gøre hjemmet til jeres eget. Det er ingen hemmelighed, at der nok både bør males og ordnes gulve som minimum, og når I alligevel er i gang kan I give køkkenet en overhaling - måske endda skabe et køkkenalrum - og gøre kælderens rum mere anvendelige.

Men allerede nu kan I beundre husets gode sider, for dem er der nok af. Lysindfaldet er virkelig godt, hvor særligt stuen er fremtrædende med solskin fra tre verdenshjørner og udgang til terrasse. Værelset er godt og regulært, og badeværelset er enormt rummeligt og har både indmuret badekar og vaskefaciliteter.

Det hele flugtes af den grønne, frodige have, der indhyller ejendommen i idyl. Gamle frugttræer og massevis af plæne udgør den i alt 771 kvadratmeter store plæne, hvor I får god mulighed for at udnytte solen og virkelig bare nyde, at I endelig er blevet en del af klubben af villaejere.

I er endda havnet i et uhyre populært kvarter i Rødovre, der grænser op til Damhussøen og dermed er tæt på centrum af København. Langs Rødovrevej og Roskildevej er der en solid mængde dagligvareforretninger, buslinjer og spisesteder, mens I kan gå til Rødovre Centrum på 10 minutter og for eksempel fange en film i biografen eller ose i de mange forretninger. Udvider I familien, har I daginstitution lige om hjørnet, mens både folke- og privatskole kan nås på cykel.

Kom med os se, hvordan Stellavej 4 kan blive jeres helt egen!