Krydderivej 47, 2610 Rødovre

Fantastisk 1. plans enderækkehus

MODERNE ENDERÆKKEHUS MED SKØN TERRASSE - I HJERTET AF IRMABYEN

IrmaByen er en nyere tilføjelse til Storkøbenhavns samlede bybillede; en charmerende "by i byen" med varieret arkitektur, der har skabt en spændende mangfoldighed, der både tiltrækker unge, børnefamilier og ældre i nabolaget.

Med denne beliggenhed er der meget godt i vente, og I skal ikke bevæge jer mange skridt, før I får glæde af det første i form af skøn natur og grønne, rekreative oaser!

Lige om hjørnet har I adgang til Espelunden, en skøn grøn park, som blandt andet er hjemsted for en hyggelig restaurant i et gammelt bondehus af samme navn. Via stisystemerne går turen videre ind til Vestvolden, et 13 kilometer langt voldanlæg, som er blandt Rødovres bedste naturoplevelser. Her kan I spotte dyr, planter og fugleliv, mens I begiver jer gennem det kuperede terræn med skov og vand.

Endvidere bor I kun et par minutter fra flere gode daginstitutioner, Rødovre Byggelegeplads, Skovmoseskolen - og flere andre -, Rødovrehallen, gode busforbindelser i retning mod København og endelig Rødovre Centrum, der bugner af forretninger, supermarkeder, fitnesscenter og biograf. Og måske bedst af alt - så kan I cykle ind til hjertet af København K på en lille halv time. Det er bestemt ikke et tilfælde, at de mange spændende boliger her i IrmaByen går som varmt brød!

Det flotte enderækkehus her på Krydderivej 47 følger selvfølgelig trop og matcher beliggehedens høje standard. Huset er lækkert og nyt fra 2017 og ligger idyllisk på et lukket vænge, tilmed tilbagetrukket, så I for alvor kan nyde godt af de rolige og trygge rammer.

Indvendigt åbner de 71 kvadratmeter sig for jeres blik og fremviser en dejlig lys, luftig og ikke mindst rummelig planløsning, der har samlet det åbne leverum i centrum af boligen. Her smelter entréen straks sammen med køkken-alrummet, der på praktisk vis er indrettet med lyse klinker overalt, som gør det let at holde det hele rent og pænt. Samtidig er der naturligvis indlagt dejlig gulvvarme,

Køkkenet træder stilfuldt, men diskret frem i hvide materialer med stålbørstede greb og integrerede hårde hvidevarer - alt er inkluderet. Her kan I stå og lave mad, samtidig med at I kan overskue hele spiseafdelingen og dagligstuen, som er badet i solskin takket være endevæggens vinduesparti og glasdøre, som leder jer direkte ud til den skønneste terrasse mod sydvest, der ligger dejlig afskærmet bag hækken. Endelig byder huset også velkommen til et stort soveværelse med et integreret garderobeskab langs hele den ene væg samt til et stort, lyst badeværelse med glasafskærmet bruseniche og et funktionelt vasketårn.

Et rækkehus i IrmaByens eftertragtede nabolag, tæt på natur og by, der har hele pakken!

NB! Der er egen privat parkeringsplads.