Roskildevej 264E, 1. tv., 2610 Rødovre

UNIK LEJLIGHED I GAMMELT PAKHUS LIGE VED DAMHUSSØEN

Den kvalitetsbevidste familie får virkelig noget for pengene under de høje lofter, hvor den kæmpe altan mod vest med det samme fanger blikket. Lejligheden har potentiale som en ideel treværelses, så der her er grobund for familieliv såvel som tosomhed eller singleliv bare et enkelt minut fra Damhussøen.

Det er det gamle pakhus på Roskildevej, som danner ramme om dagens virtuelle tour. Ja, rammen i sig selv er bemærkelsesværdig, og så snart man træder indenfor, indfries forventningerne til fulde. Lejligheden er beliggende på første sal og befinder sig dermed øverst, hvilket betyder, at de enorme vinduespartier ikke skygges af overboers altaner, for dem er der ingen af! I stedet er der flot udsyn over trætoppe og hustage, mens selve indretningen af lejligheden ligeledes efterlader smil på alles læber.

Man træder indenfor i en lille entré med skabsplads på højre hånd, hvor overtøjet passende kan hænges, inden turen fortsætter videre ind i boligen. Entréen giver også adgang til boligens badeværelse, der modsat de klassiske københavnerbadeværelser har separat brus og endda en vaskesøjle. Herefter tager køkken og stue form som et fælles hjerte, hvor hverdagen bestemt hører hjemme. De store og bemærkelsesværdige vinduespartier samt de synlige bjælker og spær sætter to tykke streger under lejlighedens personlighed, mens de lyse gulve giver masser af plads til den individuelles indretningsstil. Det er i stuen, at et ekstra værelse nemt kan etableres, og dermed gøres lejligheden både dele- og familievenlig. Fra stuen er der desuden adgang til det eksisterende soveværelse, som ikke bare er stort og lyst, men som også har et vidunderligt walk-in med plads til hele den maksimalistiske garderobe.

Hele herligheden flankeres af den dejligste altan, som giver sjælden mulighed for virkelig at nyde vejret i storbyen. Liggestole eller spisearrangementer - ja, det er op til den nye ejer, hvad der skal indrettes med, men uanset hvad er der plads nok! Mod øst findes en fælles repos, hvor der er plads til et lille cafébord i morgensolen, og til lejligheden hører som noget unikt både egen stor garage og depotrum.

Selvom adressen hedder Roskildevej, befinder man sig betydeligt tilbagetrukket fra larm og støj. Naturen ved Damhussøen og Vigerslevparken kan nydes ved bare at tilbagelægge få meter, og man er samtidig tæt på lokale indkøbsmuligheder samt Rødovre Centrum. En lang række skoler er med til at gøre området særligt familievenligt, ligesom offentlig transport byder sig til med centrale buslinjer lige om hjørnet - og hopper man på cyklen, er der ikke langt til København K!

Book en fremvisning allerede i dag!