Brandholms Alle 32B, st., 2610 Rødovre

Fantastisk 2 1/2 vær. med egen have/terrasse

Her er en sjælden mulighed for, at erhverve sig en yderst attraktiv lejlighed i stueplan, med det skønneste sydvendte terrasse miljø.

Indretningen:
Dette er lejligheden med den nye og spændende indretning. Allerede når du skal ind i lejligheden oplever du dette. Der er nemlig direkte adgang til lejligheden gennem en skøn (egen) forhaven hvor man som det første træder ind i et lyst og moderne køkken med masser af god skabsplads og en hyggelig spiseafdeling. Herfra er adgang til et soveværelse med plads til et stort klædeskab. Lejlighedens badeværelset er holdt i lyse nuancer og fremstår indbydende og med separat bruseniche. Du finder en stor, lys og sydvendt opholdsstue med 2 store foldedøre, hvorfra du træder direkte ud på en privat solbeskinnet terrasse, som skaber luft og frihed, og dermed bidrage til livskvaliteten. En del af opholdsstuen er smart indrettet/etableret - som et smart ekstra rum med oplukkelig vindue - Dette rum er et oplagt gæster rum eller arbejdsværelse (er ikke godkendt til beboelse). Herfra er ligeledes adgang til et smart opbevarings-/pulterrum, hvor evt. husholdnings effekter kan gemmes væk.

Kontakt ejendomsmægler Gabriel Barløse for yderligere information eller en fremvisning på 51 51 36 36.

Ejendommen:
Den hyggelige ejerforening har til huse i en ejendom opført i 1956. I ejendommen forefinde vaskekælder, og der er overdækning til at parkere cyklen. Endelig er der gode parkeringspladser til bilen samt masser af grønne fællesarealer, hvor der kan hygges med grill og leg.

Lejligheden har jfr. foreningens vedtægter brugsret til, og råder derfor over en skøn forhave med plads til brode/bændesæt, krukker og anden udendørs opbevaring, og en stor terrasse hvorfra der er fri adgang til den grønne fælles baghave.

I år 2018 blev den sydvendte facade renoveret, og sælger har indfriet sin del af fælleslånet - der i foreningen blev optaget hertil. Så man kan glæde sig over de laver ejerudgifter.


Området:
Centralt og midt i Rødovre er ejendommen beliggende. Her er gåafstand til gode lokale indkøbsmuligheder, Rødager Bodega, Vestvolden samt Rødovre Hallen -
Det tager kun 5-7 minutter at gå til busstop for bus 6A, 9A, 161 og 200s på Tårnvej. Inden for en gåafstand på 10 minutter findes indkøbscentret Rødovre Centrum med biografter og restauranter samt over 3000 gratis parkeringspladser. Centret er flere gange blevet kåret som danmarks beste indkøbscenter. Lejligheden ligger trygt og roligt placeret mid i en masse skønne grønne omgivelser.


Rødovre grænser sig op til København. Man er derfor i kort afstand til byens pulserende liv, ligesom man i nærområdet kan nyde skønne grønne områder som Damussøen og Damhusenge,. Et andet varemærke er Damhuskroen nu "Old Irish Pub", hvis historie går helt tilbage til 1600 tallet.