Toftlundvej 8, 2610 Rødovre

Villa eller Grund med den bedste beliggenhed

Charmerende og mulighedsrig ejendom til renovering i Hendriksholm-kvarteret

Lad os tage et nærmere kig på Toftlundvej 8 i Rødovres eftertragtede Hendriksholm-kvarter - her udbydes nu en attraktiv og mulighedsrig ejendom, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg.

Ejendommen er opført i 1930 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og den ligger på en 678 kvadratmeter stor grund. Den er anlagt med en dejlig for- og baghave med flot beplantning, et godt græsareal og flere forskellige hyggekroge - dertil kommer den hævede terrasse, der tilgås direkte fra husets stue, og den er møblerbar med god plads til både havemøbler, grill, parasol og blomsterkrukker.

Huset strækker sig over en høj stueetage og en god kælder med mange anvendelsesmuligheder; og overordnet set trænger ejendommen til modernisering. Stueetagen rummer et vindfang, en entré, et gæstetoilet, et køkken, en stor og lys stue og et soveværelse, mens kælderen byder på intet mindre end et badeværelse og tre gode disponible rum. Som vi allerede har nævnt, overtager I et hjem, hvor I skal sætte jeres eget præg, og I kan praktisk talt få det præcis, som I ønsker jer.

Ejendommen ligger midt i det populære Hendriksholm-kvarter, der udgør et af Rødovres bedste områder. Det skyldes dels den rolige og trygge atmosfære, men det skyldes også, at området ligger tæt op ad Damhussøen, Damhusengen og tæt på Rødovre Centrum. Området præges af rolige villaveje, og der er hverken langt til skole eller fritidsaktiviteter. Ejendommen ligger bare 1,3 kilometer fra Rødovre Station, hvor S-toget kører til Hovedbanegården på kun 13 minutter, og derudover ligger Rådhuspladsen og resten af København K bare otte kilometer væk, hvilket må siges at være en overkommelig distance på cykel.