Albertslundvej 93, 2. MF., 2625 Vallensbæk

Skøn 4. vær med dejlig altan - Skal moderniseres lidt.

SPÆNDENDE LEJLIGHED CENTRALT I ALBERTSLUND - IDEEL SOM ALTERNATIV TIL FAMILIEVILLAEN

Velkommen til en ganske særlig lejlighed med lys og plads i massevis, der har hjemme på Albertslundvej 93, 2, mf. Med sine tre værelser og store stue er der helt uden problemer plads til familiens strabadser og hverdagssysler, mens den centrale placering lige om hjørnet fra Albertslunds midte springer ud med masser af tilbud og brugbare faciliteter.

104 veldisponerede kvadratmeter breder sig ud over midterlejligheden, der består af en lang fordelingsentré, tre værelser, stue, køkken, badeværelse og gæstetoilet - kort sagt alt det, man forventer at finde i en lille villa, men som altså her har fundet plads i en vaskeægte bylejlighed. Gennemgående fremstår hele herligheden nydelig og vedligeholdt, selvom både badeværelse og gæstetoilet tydeligvis er af ældre dato - men man kan altså gøre meget med en klat maling! Ligeledes kan det praktiske, tidløse køkken shines op med nye greb og renoverede fronter, mens man i arbejdsprocessen kan glæde sig til at indvie den hyggelige spiseplads, der bestemt ikke er en selvfølge i en lejlighed som denne.

Vigtigst er nok stuemiljøet, der breder sig ud mod sydvest og åbner op for en bred vifte af indretningsmuligheder. Helt uden problemer er der plads til et større sofaarrangement, et langbord og endda til nips og kunst, der tydeliggør den nye personlighed. Samtidig forlænges herligheden ud mod solen af en rummelig altan med overdække og markise, hvorfra der er udsyn over grønne trætoppe.

Alle lejlighedens tre værelser egner sig i øvrigt som soveværelser. Det er altså en perfekt bolig at forelske sig i for den pladskrævende førstegangskøber med fremtidsplaner, for den veletablerede børnefamilie eller for drømmen om et bofællesskab.

Den solide ejendom har stået placeret på adressen siden 1964, og udover sit udtryk med rene linjer er der masser af goder for beboerne. Bl.a. kan en grøn plæne danne underlag for picnics og leg, mens der i kælderregionerne er både fælles vaske- og cykelkælder samt kælderrum til hver lejlighed.

Ejendommen ligger mildest talt perfekt for den inkarnerede Albertslund-borger. Lige om hjørnet ligger bymidten med flere indkøbsmuligheder og kulturliv, der bl.a. tæller Musikteateret og det legendariske spillested Forbrændingen. Samtidig kan det umiddelbare kvarter, der omslutter lejligheden, byder på uddannelsesinstitutioner, pasningsmuligheder og fritidsaktiviteter i massevis - og fra man forlader matriklen, til man står i hjertet af København, er der kun 25 minutter i bil og under en time med S-Tog.

Kontakt os i dag for en fremvisning på 5151 3636 hilsen Gabriel Barløse, Ejendomsmægler

NB! På lejlighederne er tinglyst en tilbagekøbsret som giver kommunen ret til i år 2064 at tilbagekøbe ejendommen. På Kommunalbestyrelsesmøde den 17.06.2020 blev det besluttet, at der fremover vil være mulighed for at frikøbe sig denne tilbagekøbsklausul. Anslået frikøbssum i år 2020 for denne lejlighed vil være kr. 650.000 - 900.000,-