Ærtebjergvej 43, 2650 Hvidovre

Skøn 1. pl. villa med halv kælder og en dejlig have.

Søger du og din familie en dejlig familie villa med mange værelser og en dejlig beliggenhed? Så er denne villa klart noget I skal se nærmere på. Allerede når du parkere bilen i carporten bliver I mødt af en skøn vestvendt have med masser af hyggekroge, terrasser, en flot gammel beplantning samt en skøn græsplæne med god plads til leg med børnene. Denne villa har en utrolig attraktiv placering for enden af et lukket villavej i smørhullet mellem Hvidovre og Avedøre. Området er meget populært blandt børnefamilier, der ønsker en tryg tilværelse tæt på by, natur og motorvej - og det er lige præcis, hvad der venter her.

Ejendommens samlet 137 m2 fordeler sig over en spændende planløsning i stue- og kælderplan. Her finder du en rummelig og praktiske fordelingsentré med indbygget skab og adgang til kælderen. En stor, lys og indbydende vinkelopholdsstue med store vinduespartier, brændeovn og udgang til haven - her er god plads til både spisearrangement og de bløde sofamøbler så hele familien kan være samlet til hverdag og fest. Ved siden af ligger det lyse og funktionelle elementkøkken med en hyggelig spiseplads - Du har mulighed for at fjerne væggen og etablere et stort køkkenalrum. Endelig finder du et godt og rummeligt soveværelse. Herefter kommer i forskudt plan 3 soveværelser samt et nyt lækkert flisebadeværelse i lyse og grå farver der gør rummet flot og tids løst. Kælderen er høj og klinkebelagt med lyse fliser. Den har mange anvendelsesmuligheder, idet det store disponible rum ligger centralt og kan benyttes som hobbyrum, værksted eller hjemmebio. Endelig er der et godt viktualierum samt en skønt vaskerum, hvor familiens praktiske gøremål let kan udføres.

Ejendommen er fra 1964, og den har mange af de klassiske 60'er-egenskaber, som er gået hen og blevet moderne igen. Den har en enkel, arkitektonisk udformning, hvor rene linjer er i fokus. Huset er omkranset af en lukket havegrund, som er virkelig dejlig. Den er nemlig flot anlagt med kulørte blomsterbede, forskelligartede buske og krogede træer med grønne kroner. De lune sommerdage kan tilbringes på en af de mange hyggekroge, hvor især den store, sydvestvendte terrasse udmærker sig.

Som tidligere nævnt ligger villaen for enden af et lukket villavej i et roligt kvarter med børnehave, skole, indkøb og foreningsliv i nærområdet. Når du trænger til at snøre løbeskoene eller gå en lang tur med hunden er der ikke langt til skønne grønne områder. Når du skal videre ud i området kan du hoppe på toget på Friheden Station og på kun 13 min. er du på Hovedbanegården,

Alt i alt er dette ejendommen for den familie som ønsker en 1 pl. villa med en god beliggenhed - en god planløsning og mange værelser. Ring allerede i dag og book en fremvisning hos ejendomsmægler Gabriel Barløse på tlf. 5151 3636.