Gammel Køge Landevej 374, 1. MF., 2650 Hvidovre

SPÆNDENDE 3V’ER FULD AF MULIGHEDER FOR AT SKABE SIT EGET DRØMMEHJEM

Det er svært ikke at lade sig imponere af det lysindfald, der helt naturligt strømmer ind gennem de store vinduespartier på Gammel Køge Landevej 374, 1, mf. Samtidig har lejligheden et skønt vue over grønne trætoppe i varierende nuancer, så man gang på gang må minde sig om, at man altså befinder sig i hjertet af Friheden.

Lejligheden fungerer som en veldisponeret 3V’er fuld af muligheder. Fordelingsentréen fører helt naturligt ind gennem indretningen og giver adgang til de to regulære værelser, stuen, badeværelset og køkkenet, som i sig selv fungerer som en rigtig god mulighed for alt fra singler og par til små børnefamilier - og har man hænderne skruet rigtigt på og en helt klar idéplan på lystavlen, kan boligen uden problemer skræddersys til de fleste behov.

Stue og værelse er nærmest identiske som to dejlige rum med fire vinduesfag vendt mod sydøst. Det er lidt af en drøm at få lov til at indrette sig i et soveværelse så stort og bredt, hvor der bliver plads til både seng, skab, skrivebord og makeup-station, men det er værd lige at have in mente, at værelset altså også kan fungere som et ekstra stuemiljø. Altså en naturlig opdeling mellem spisestue og opholdsmiljø, som endda vil kunne smeltes sammen, hvis der opsættes en fransk dobbeltdør for et gennemgående lysindfald.

Muligheder er også et hovedtema i køkkenet. Solide køkkenlåger i træ er ganske vist ikke det mest moderne, og derfor kunne det være en mulighed også at tænke større tanker her, hvis modulerne alligevel skal skiftes. Hvorfor ikke åbne op mod entréen, så der skabes en mere tidssvarende åbenhed, som igen kun vil påvirke lysindfaldet positivt. Dertil kommer også et flisebadeværelse med terrazzogulv, brus og udluftningsvindue, mens det sidste regulære værelse fungerer som et rigtig godt soverum.

Og selvom lejligheden beklageligvis ikke har altan, betyder det ikke, at man helt må opgive at få sol på næsen fra caféstolen. Entréen tilgås nemlig fra en svalegang mod nordvest, hvorfra der er udsigt over villatage og parkeringsarealer, hvor sidstnævnte naturligvis også kommer den nye købers firhjulede følgesvend til gode.

Gammel Køge Landevej er kendt som en hovedfærdselsåre, som forbinder meget af Storkøbenhavn bydelene imellem. Lige her, omkring nummer 374, ligger Friheden St. med butikscentret på den anden side af gaden omkranset af Hvidovres bybillede. At nå regulært byliv er ikke mere end et par skridt fra hoveddøren, hvor alt fra supermarkedskæder og fitness til lokalsport og specialforretninger slår sine folder. S-Toget afgår lige rundt om hjørnet, hvor også flere centrale buslinjer giver nem og hurtig adgang til byen, og har man bil, skal man bare ned ad Avedøre Havnevej, før man rammer motorvejsnettet.

Alt i alt er der her tale om en spændende lejligheder med et eksploderende tæppe af muligheder, som ovenikøbet er både lys og indretningsvenlig. Velkommen.