Stadagervej 74, 2730 Herlev

1 plans villa på lukket villavej

RUMMELIG ETPLANSVILLA MED GOD PLANLØSNING - FAMILIEVENLIG BELIGGENHED

På en lukket vej i et fredeligt villakvarter nær grønne områder, ligger der en etplansvilla fra 1969, som nu kan blive jeres hjem. Her kan I sætte jeres eget præg på indretningen, der i øjeblikket for eksempel byder på et flot fletparket i flere rum, og ejendommen har en enkel, men velholdt have, hvor I kan opholde jer helt ugeneret.

Der er god plads til sofaarrangementet i stuen, hvor I efter endt arbejdsdag kan trække jer tilbage, og et dejligt lys strømmer ind ad det brede vinduesparti, der vender mod syd - her er der også direkte udgang til terrassen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med en spisestue, så der næsten opstår et køkken-alrum, og da alle de praktiske foranstaltninger er i orden, kan hverdagen forløbe så nemt og bekvemt som muligt. Der er både alt i hårde hvidevarer og god skabsplads, så I får et hjem, der fungerer fra dag et, og med i alt fire værelser, er der masser af plads til alle familiens medlemmer. Boligen byder således på en god planløsning med to gæstetoiletter og et badeværelse, der både har badekar og bruseniche, og generelt er der gode muligheder for opbevaring med blandt andet et stort skab ved bryggerset. Dertil består boligen af en entre med vindfang.

I kan nyde tilværelsen på terrassen, der er placeret mod syd, så I her får sol det meste af dagen, og den store græsplæne er ideel til boldspil og børneleg. Måske skal der også være plads til en køkkenhaven, for I kan jo indrette jer præcis som I ønsker det, hvad enten I er havemennesker eller ej, og med udhus og carport på matriklen er de funktionelle detaljer også som de skal være udenfor.

Beliggenheden udmærker sig ved at være tæt på et stort grønt område, hvor I kan gå på opdagelse ved sø, å og ad snoede stier, og I har således den luksus dagligt at kunne omgive jer med naturen. Det tager kun fem minutter at køre til det nærmeste supermarked, mens I også vil bo i nærheden af flere skoler og daginstitutioner, og der er heller ikke langt til flere idrætsfaciliteter, som blandt andet inkluderer en svømmehal.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at se jer.