Sonatevej 12, 2730 Herlev

Pragtfuld villa med en fantastisk garage.

Lækker, moderne indretning og plads til hele familien - en oplagt bolig i Musikkvarteret

Den store børnefamilie vil sætte pris på at kunne sætte nøglerne i Sonatevej 12, en villa i Musikkvarteret i Herlev, der fremstår lys, lækker og indflytningsklar. Man får fornøjelsen af tre etager inkl. kælder, som hele vejen igennem er indrettet fuldkommen kompromisløst i et stilrent design, der fanger den nordiske minimalisme og høj kvalitet.

Ejendommen er opført i 1954 og rummer 271 etagemeter fordelt på de tre plan. Først er det stueetagen, der tager imod med en god og møblerbar entré, der allerede her fremviser stilen med mørke gulvfliser, der skifter over i lyse trægulve. Herfra er der adgang til det flotte, rummelige spisekøkken med grebsløse elementer (år 2021) i et flot gråt design og god plads til opbevaring i de brede skuffer. En terrassedør leder ud mod ejendommens udearealer, hvilket er genialt, hvis solen skinner og måltider skal nydes i det fri! Etagen rummer også et hyggeligt hjørnestuemiljø med brændeovn og hyggekrog samt to gode værelser og et badeværelse, der oser af velvære.

Oppe på førstesalen venter to virkelig store værelser, hvor det ene har en suite badeværelse og begge er udstyret med masser af vinduespartier i skråvæggene. Sidst, men absolut ikke mindst, er der den tørre kælder, der er indrettet i boligstandard, hvor to gode disponible rum, et vaskerum og endnu et badeværelse hører til - perfekt til teenageafdeling, da der er egen indgang.

En dejligt privat have breder sig ud i nordgående retning som en nem og grøn oase med masser af muligheder for leg og indretning. På niveau med husets stueplan findes den flisebelagte terrasse, hvor sol og sommer nydes allerbedst!

Tilbage er der blot at kaste et blik på det eftertragtede nabolag. Musikkvarteret grænser op til Kagsmosens grønne arealer, der er perfekt til spontane gåture, og har man mange kilometer i benene, fører Fæstningskanalen mod Vestvolden for endnu mere natur. Big Shoppingcenter, Herlev St. og selve bymidten er at finde i gåafstand fra adressen, ligesom der også er både skoler og daginstitutioner for familiens yngste. Bedst af alt er nærheden til København - det tager bare en halv time at komme til København H med offentlig transport!

Ses vi?