Solsortevej 17, 3120 Dronningmølle

Vildt hyggeligt sommerhus med en skøn udsigt og en dejlig beliggenhed

DEJLIGT FRITIDSHUS TÆT PÅ VANDET

Weekendtasken er pakket og kursen er sat mod Solsortevej 17, hvor jeres nye fritidshus venter.

I ved allerede, hvad I skal bruge dagen på. I skal en tur ned på Dronningmølle Strand. Det tager kun fem minutter at cykle ned til vandet, og I har allerede strandtæpper og badetøj klar, når I ankommer til adressen. Her nydes dagen med sol på kinderne og saltvand i håret. Senere får I en dejlig frokost på et af byens hyggelige spisesteder, og på vejen hjem handler I ind i den lokale Netto, så I sammen kan udfolde kogekunsten til aften. Byen har alt, hvad I skal bruge, og det er skønt, at det hele kan nås på cykel.

Når I kommer hjem til adressen, mærker I straks den helt særlige atmosfære, roen og den hyggelige stemning, som man kun oplever, når man er i sommerhus. Ejendommen ser selvfølgelig ud som et sommerhus skal: med en charmerende byggestil, hvor den mørke træfacade står i perfekt kontrast til de hvide rammer om de sprossede vinduer. Børnene leger i den store have, handymanden har gang i et projekt i værkstedet og familiens gastronom har allerede tændt op i grillen på terrassen, så I kan nyde middagen under åben himmel. Her ånder alt fred og idyl, livet nydes og nye minder skabes.

Indenfor fortsætter hyggen i stuen, hvor brændeovnen sætter den helt rigtige stemning og indbyder til varm kakao og brætspil i de sene aftentimer. Stuen ligger i forbindelse til det pæne køkken, så I hele tiden har en følelse af at være samlet huset. Ligesom køkkenet, fremtræder badeværelset pænt og lyst med vaskefaciliteter og separat bruseniche. Til sidst byder huset sig med tre gode soveværelser, så der er rig plads til både jer, børnene og eventuelt overnattende gæster. Huset har charme, en skøn atmosfære og en veludnyttet rumfordeling. Standen er helt i top, så det eneste, I skal tænke på, er at pakke weekendtasken ud og finde jer til rette.

Her vil I elske at søge mod, når I trænger til et afbræk i dagligdagen.

Kontakt os for en fremvisning, så I kan opleve herlighederne med egne øjne.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.