Bregnebjergvej 27, Nygård, 4500 Nykøbing Sj

CHARMERENDE FRITIDSHUS PÅ DEJLIG GRUND NÆR BY OG NATUR

Drømmer I om et dejligt fristed, som I kan søge mod, når I trænger til et afbræk i dagligdagen? Hvor naturen er i højsæde og hvor alt ånder fred og ro? På Bregnebjergvej 27 venter der jer lige præcis det. Kom med og oplev jeres nye fritidshus -

Det er et skønt og roligt beliggende sommerhus,hvor sælger i år 2020 har lavet disse forbedringer: Nyt tag - Nyt badeværelse - Ny terrasse - Delvist nye gulve - Huset er nymalet - Stort skur - Dobbelt carport.

I rolige omgivelser, blandt fuglekvidder og og lune solskinsstråler, ligger dette charmerende fritidshus perfekt placeret på en 1.534 m2 stor grund. Høje, frodige træer omkranser den solrige have og sætter den helt rigtige stemning i udelivet. Her skabes nye minder og der indbydes til livsnyderi på terrassen, fordybelse med en god bog i de hyggelige kroge og børneleg på plænen.

Det charmerende hus inviterer indenfor i hyggelige rammer, hvor de to stuers brændeovne skaber den skønneste atmosfære. Stuerne udgør husets knudepunkt, hvor spisestuen ligger i forbindelse til det lyse og indbydende køkken, mens opholdsstuen står med varme træelementer og terrasseudgang. Huset forener moderne elementer og klassisk charme på bedste vis, hvor både gæstetoilettet, badeværelset og køkkenet fremtræder nutidige og lyse. Planløsningen afsluttes med fire værelser, der giver rig plads til både børn, voksne og overnattende gæster.

Bregnebjergvej ligger roligt i 2. række til åbne naturarealer og mindre fem minutters cykeltur fra vandet, hvor I kan kaste jer i bølgerne, slikke sol og bygge sandslotte med ungerne i vandkanten. Her har I naturen lige ved hånden, og samtidig tager det ikke mere end ti minutter at cykle til Skæreby, som tilbyder handlemuligheder, spisesteder, et mindre butiksliv og et dejligt havnemiljø, som bestemt er et besøg værd.

Kontakt os for en fremvisning og oplev herlighederne med egne øjne.